Cool Maker Fazekas műhely

Termékkatalógus
Cool Maker Fazekas műhely
4,8 5 értékelés
Kreatív szett - 6 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAjd0079 Termékszám:  778988225813 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cool Maker Fazekas műhely

Szeretne valami szokatlant kipróbálni, ami kreatív és szórakoztató is egyben? Vásárolja meg gyermekének ezt az egyedülálló Cool Maker Fazekas műhelyt. A Cool Maker kreatív készlettel rengeteg élményben lehet részük, amelyek egy csipetnyi nevelést is csempésznek a szórakozásba a kézügyesség fejlesztésével és a türelem gyakorlásával. A szórakoztató alkotás során a gyermekek megtanulják, hogy az elkezdett munkát be kell fejezni. A Cool Maker Fazekas műhely agyagából készült alkotások az agyag egyedülálló formulájának köszönhetően nem igényelnek hosszadalmas sütést. Kiválóan megszáradnak és megszilárdulnak a levegőn. A Cool Maker Fazekas műhely kreatív készlet 4 adag kerámia agyagot, vágóeszközöket, 10 festéket, egy ecsetet és egy edényt tartalmaz az agyag vizezéséhez.

 A Cool Maker Fazekas műhely kreatív készlet főbb jellemzői

  • Nem szükséges égetni - a Cool Maker agyagból készült alkotások megszáradnak a levegőn
  • Egyedülálló szórakozást nyújt lányoknak, fiúknak és felnőtteknek egyaránt
  • Még sosem volt ilyen egyszerű igazi fazekassá válni
  • A Cool Maker Fazekas műhely elemre működik (4 x 1,5 V kis góliát elem)
  • Bővíthető Cool Maker kiegészítő készletekkel

Fazekas, festő, művész

A Cool Maker Fazekas műhely kreatív készlet varázsa a művészi hajlam sokoldalú kiélésében rejlik. Miután a Cool Maker Fazekas műhely agyag alkotásai elkészülnek és megszáradnak, kezdődhet a muri másik része. A készletben 10 gyönyörű színű festék is található, amelyekkel az alkotások kifesthetők.

 

Paraméterek

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot kívánok! :) Érdeklődnék, ha vásárolunk kis fazekas műhelyt, meddig biztosítják az agyagutánpótlást? Érdeklődnék az agyagról is milyen összetételű? Az olvastam, hogy levegőn szárad... Csak elemmel működik vagy van hozzá tápegység is? Köszönettel várom válaszukat. :) Üdvözlettel: Bónay Lászlóné

Kérdések és válaszok: Cool Maker Fazekas műhely
Kiegészítők: Cool Maker Fazekas műhely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cool Maker Hrnčířské studio. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cool Maker Hrnčiarske štúdio. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cool Maker Töpferstudio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cool Maker Töpferstudio.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ