AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Cooling mist készlet 15 m

Termékkatalógus
Cooling mist készlet 15 m
4,6 9 értékelés
Permetező frissítő készlet - 15 m hosszú tömlő, csökkenti a vízfogyasztást 80-ig, ideális még alacsony víznyomás esetén is
Kód:  ROUND031 Termékszám:  TY9415B Gyártó honlapja:

Cooling mist készlet 15 m

Kényeztesd magadat egy kis felfrissüléssel a fülled nyári melegben, amelyet a Coolong mist párafüggöny frissítő készlete biztosít. Mikrofúvókák rendszere alkotja, amelyet tetszőlegesen bárhová telepíthetsz. A pergola, a kerti pavilon vagy a napernyő alá, az erkélyre, a teraszra, de akár a melegházba vagy az istállóba is. A Coolong mist párafüggöny segít akár 10 fokkal csökkenteni a külső hőmérsékletet. Telepítése egyszerű, és szinte mindenki képes rá, mindössze ollót és kalapácsot kell hozzá használni. A Cooling mist párafüggöny frissítő készletet a locsolócsőre vagy közvetlenül a kerti csapra lehet csatlakoztatni.

A Cooling mist készlet 15 méteres párafüggöny fő jellemzői

  • Nagyszerű felüdülés a meleg nyári napokon
  • A terület rövid távú hűtése akár 10°C-al
  • Erkélyeken, pergolákon, napernyők alatti, teraszokon és melegházakban történő használatra
  • Egyszerű telepítés
  • Közvetlen csatlakozás a locsolócsőhöz vagy a kerti csaphoz
  • A vízfogyasztás óránként 13-15 liter

Mi az a párafüggöny?

Mikrofúvókák rendszere, amelyet szabadon felszerelhetsz a kültéri pihenőhely köré. A háziállatok kifutójába és istállókba is alkalmas. Trópusi üvegházakban is használható, ahol a növények magas hőmérsékletet és páratartalmat igényelnek. A telepítés nagyon gyors és egyszerű.

A Cooling mist párafüggöny telepítése

Csak ollóra és esetleg kalapácsra lesz szükséged. Az alap a fúvókák távolságának meghatározása. Ez a tömlőszakaszok hosszától függ. Vágd fel a tömlőt a kívánt hosszúságú szakaszokra, és illeszd az egyikre a csatlakozót, amellyel a locsolócsőhöz vagy közvetlenül a kerti csaphoz csatlakoztathatod. A csatlakozó tartalmaz egy szűrőt, amely megakadályozza a fúvókák esetleges beszennyeződését. Ezért a rendszer csak tiszta, azaz ivóvízzel használható. A fúvókák anyáit kézzel is meg lehet húzni, nem kell szerszámokat használni. A szükséges távolságban csatlakoztasd az első fúvókát, és folytasd a kívánt számú fúvókáig. Szilárd - fa - aljzatra a rögzítőgyűrűkkel rögzítheted a tömlőt, ha napernyőre vagy szövet tetőre telepíted, használd a csipeszeket. Utolsóként a dugóval végződő fúvókát telepíts, így már nem lehet másik részt csatlakoztatni.

A csomag tartalma:

  • tömlő: 5 × 8 mm, hosszúság: 15 m
  • sárgaréz fúvókák, 7 darab, 1 db záró fúvóka
  • 8 db csipesz a felakasztáshoz
  • 8 db rögzítőgyűrű a fúvókákhoz
  • csatlakozó adapter és tömítés

Figyelmeztetés:
Nem ajánlott a nedvességet nem tűrő felületek és csúszós padló, pl. kültéri járólap, kő, fölé telepíteni!!!

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vodní mlha set 15m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vodná hmla, súprava, 15 m.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ