Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Cornilleau performance 500M Crossover Outdoor

Termékkatalógus
Cornilleau performance 500M Crossover Outdoor
Pingpongasztal - méret: 274 x 152,5 x 76cm, DSI biztonsági rendszer, Mattop bevonat, Compact Technology az egyszerű összecsukásért, 10 év alkatrészellátási garancia, Made in France
Kód:  SPTcor009nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cornilleau performance 500M Crossover Outdoor Megszűnt

Cornilleau performance 500M Crossover Outdoor

Ha igazán minőségi pingpongasztalt keres, érdemes szakértőhöz fordulni. A Cornilleau cég a népszerű sportágra, az asztaliteniszre specializálódott, és ez az asztal is tökéletes paraméterekkel büszkélkedhet. Alapja egy erős, 60mm vastag horganyzott keret gumiprofilokkal. A biztonsági asztallap magas ellenálló képességű műgyanta alapú, 7mm vastag laminált felület, amely rendkívül ellenáll a deformációnak, a mechanikai sérülésnek és az időjárásnak. Széles állású, stabil vázszerkezetéree alacsonyra csukódottan illeszkednek a lapok. A dupla kerekeknek köszönhetően könnyen használhatók a fékek. Az asztal alkalmas kültéri használatra, hobby játékosok és versenyzők számára egyaránt.


Főbb termékjellemzők

  • Széles körű használhatóság
  • Könnyen kezelhető központi zár
  • Az egyik asztallap felhajtható, így lehetőség nyílik az önálló edzésre
  • Szilárd váz tartja biztonságosan a teljes játékfelület
  • Magasságállítási lehetőségek a teljesen sík felületért
  • Strapabíró, laminált asztallap
  • Maximálisan biztonságos rendszer
  • Négy dupla kerék fékkel
  • Egymástól függetlenül állítható lábak
  • Tíz év garancia az alkatrészellátásra

Biztonságosan összecsukható

A Cornilleau cég a biztonsága érdekében folyamatosan fejleszti a biztonsági beállításokat. A Performance 500M Outdoor asztal COMPACT TECHNOLOGY® rendszere csökkenti az asztallap  megsérülésének a kockázatát. Az asztal összecsukásakor ugyanis a lábak egyenesen maradnak, s így 5 másodpercen belül újra lehet játszani rajta. 


Biztonság játék közben


A Cornilleau Performance 500M Outdoor DSI biztonsági rendszerrel is rendelkezik. Ez lehetővé teszi az asztal automatikus rögzítését minden felületen - füvön, homokon, járólapon, stb. Négy fél, valamint nyitott és csukott állapotban is 8-8 ponton záró biztonsági zárszerkezet gondoskodik a sérülések elkerüléséről. Az egyszerű kezelhetőség érdekében az asztal praktikus karokkal van felszerelve, így néhány másodpercen belül készen áll egy játszmára. Az asztal az összecsukás alatt 3 biztonsági pozícióban rögzíthető, így gyerekek is nyugodtan elpakolhatják. 

Különleges laminált MATTOP


Az asztal lelke az anyaga, a deformációval, a mechanikai sérülésekkel és az időjárási viszontagságokkal szemben nagy ellenállást tanúsító laminált műgyanta.  A háromrétegű tükröződésgátló Mattop bevonat teszi kifejezetten kültéri használatra alkalmassá. Ez ugyanis kiküszöböli a napfény vagy a mesterséges fény játékosokat zavaró visszatükröződését.

Paraméterek és specifikációk

 

  • Hosszúság: 274cm
  • Szélesség: 152cm
  • Magasság: 76cm
  • Tömeg: 72kg
  • Felhasználás: bel- és kültérben
  • Asztallap vastagság: 7mm
  • Tárolási méret: 164 × 74 × 155cm
  • Keret vastagsága: 60mm
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cornilleau performance 500M Crossover Outdoor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cornilleau performance 500M Crossover Outdoor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cornilleau výkon 500M Crossover Outdoor.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ