Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Cornilleau Sport 100S Crossover kültéri ping-pong asztal

Termékkatalógus
Cornilleau Sport 100S Crossover kültéri ping-pong asztal
Pingpongasztal - méret cm-ben: 274 x 152,5 x 76, kék szín, DSI biztonsági rendszer, Push'n LOCK felület, kompakt összecsukható technológia, 10 év garancia, made in France
Kód:  SPTcor011 Termékszám:  3222761317259

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cornilleau Sport 100S Crossover kültéri ping-pong asztal Megszűnt

Cornilleau Sport 100S Crossover kültéri ping-pong asztal

Amennyiben minőségi ping-pong asztalt keres, forduljon szakemberhez!  A Cornilleau pontosan erre a kedvelt sportra specializálódott, s maga az asztal is kiváló paraméterekkel büszkélkedhet. Alvázát gumi profilokkal ellátott erős, 40 mm-es tűzhorganyzott keret alkotja. Az asztallap 4 mm-es laminátumból (műgyantával átitatott több rétegű papír) készült, amely maximálisan ellenáll a deformációnak, mechanikai sérüléseknek és az időjárás viszontagságainak. Az asztal szétnyitását és összecsukását biztonsági funkcióval erősítették meg, emellett fékrendszerrel ellátott dupla kerekeinek köszönhetően rendkívül egyszerűen mozgatható. Az asztal kültéri használatra, hobbi és haladó játékosoknak, valamint szabadidős használatra alkalmas.

Mit kínál a Cornilleau Sport 100S Crossover Outdoor?

  • Egyszerű, összecsukható mechanizmust
  • Lehetőséget csak az egyik asztallap felnyitására (ellenfél imitálása)
  • Robusztus alvázat teljes játékfelület alatt
  • Abszolút síkba állítható magasságot
  • Ellenálló laminált asztallapot
  • Maximális védelmet biztosító biztonságos rendszert
  • Négy dupla kereket fékrendszerrel
  • Hálót függetlenített tartókkal
  • Kék színt
  • Tíz év garanciát az asztallapra

A Cornilleau Sport 100S Crossover Outdoor összecsukható biztonsági rendszere

A Corneilleau gyártócég különös figyelmet fordít asztalai megfelelő biztonságára, és folyamatosan újabb fejlesztésekkel igyekszik előállni a biztonsági lehetőségek terén. A Sport 100S Crossover Outdoor COMPACT TECHNOLOGY rendszerrel felszerelt, amely csökkenti a sérülés kockázatát az asztal szétnyitásánál. Ennek köszönhetően az asztallapok szétnyitásával egyidőben az asztal lábai is automatikusan megfelelő síkba kerülnek, s a ping-pong asztal akár 5 másodpercen belül játékra kész.

Egyszerű és hatékony biztonsági rendszer

A Cornilleau Sport 100S Crossover Outdoor asztal Push'n Lock biztonsági technológiával büszkélkedhet. Ez lehetővé teszi az asztal lezárását egyetlen nyomógomb segítségével, egyszerre nyolc biztonsági pontban. Ennek köszönhetően az asztal összeállítása olyannyira biztonságos, hogy akár gyerekek is kezelhetik, bármilyen sérülés veszélye nélkül.

Speciális SOFT MAT laminált asztallap

A Cornilleau Sport 100S Crossover Outdoor szívét ellenálló laminált asztallap alkotja rétegelt gyantás szerkezettel, amely már önmagában is rendkívül jól ellenáll a deformációnak, mechanikus terhelésnek és az időjárás viszontagságainak. Emellett speciális háromszoros, matt, tükröződésmentes SOFT MAT réteggel kezelték a felületét, amely lehetővé teszi az asztal biztonságos kültéri használatát. A SOFT MAT védőréteg kiküszöböli a napfény vagy a mesterséges fény tükröződését az asztallapon, amely egyébként rendkívül zavaró lenne játék közben.

A Cornilleau Sport 100S Crossover Outdoor fő paraméterei

  • Hosszúság: 274 cm
  • Szélesség: 152 cm
  • Magasság: 76 cm
  • Tömeg: 48 kg
  • Felhasználás: beltéri, kültéri
  • Játékfelület vastagsága: 4 mm
  • Tároláshoz szükséges tér: 161 × 74 × 155 cm
  • Keret átmérője: 40 mm
  • Lábak átmerője
  • Szín: kék

 

Paraméterek

Méret
Szabvány Kész!

Table dimensions

Méret
Szabvány Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cornilleau Sport 100S Crossover kültéri ping-pong asztal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cornilleau SPORT 100S Crossover OUTDOOR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cornilleau SPORT 100S Crossover OUTDOOR.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ