Pedálos quad kék, kalózos

Termékkatalógus
Pedálos quad kék, kalózos
Pedálos négykerekű - méret: 84 x 50 x 56 cm, maximális terhelés: 50 kg, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif2243 Termékszám:  3016200006015 Gyártó honlapja:

Pedálos quad kék, kalózos

Ez a stílusos pedálos quad nem hiányozhat egyetlen kis sofőr gyűjteményéből sem. Robusztus szerkezetének köszönhetően az idősebb, akár az 50 kg-os testsúlyú gyermekeknek is alkalmas. Nagyméretű, masszív kerekei gondoskodnak a biztonságos menetről. A gyerekek könnyen el tudnak indulni a pedáloknak köszönhetően, s a kis jármű stabilitása könnyen megtartható nagyobb sebesség mellett is. Design-ját valódi quad ihlette, amely biztosan számos óvodás vagy iskolás legfőbb vágya.

Fő sajátosságok

  • Egyedi design-ú quad
  • Ellenálló és szilárd anyag
  • A kerekek masszív műanyagból készültek
  • A quad kényelmes és biztonságos
  • 3 éves kortól ajánlott

Kényelmes és stílusos quad

A quad mozgatható kormánnyal rendelkezik, amellyel az első kerekek forgathatók. Így a gyerekek saját maguk határozhatják meg a menetirányt. A jármű két oldalsó pedálja könnyen elérhető. A kényelmes, ívelt ülés gondoskodik a maximális kényelemről akár egyenetlen terepen is. A quad stílusos és modern design-ját számos apró részlet teszi teljessé, amelynek köszönhetően az egyedülálló megjelenésű gyermekjármű első pillantásra megragadja a tekintetet. A gyerekeknek rengeteg szórakozásban lehet részük e kis jármű révén, miközben kint mozognak a friss levegőn.

Méret:
84 x 50 x 56 cm

Maximális terhelés:
50 kg

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pedálos quad kék, kalózos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Čtyřkolka šlapací modrá piráti. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Štvorkolka šlapacia modrá piráti. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Čtyřkolka šlapací modrá piráti. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Čtyřkolka šlapací modrá piráti.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ