30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

CURAPROX ÖSSZES 70 ml + CS 5460 Sárga Rising Star

Termékkatalógus
CURAPROX ÖSSZES 70 ml + CS 5460 Sárga Rising Star
Fogkrém - fehérítés, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális
Kód:  ZUB456 Termékszám:  7612412426274

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CURAPROX ÖSSZES 70 ml + CS 5460 Sárga Rising Star Megszűnt

CURAPROX ÖSSZES 70 ml + CS 5460 Sárga Rising Star

Kiváló minőségű fogkefét keres, amely segít a fogszuvasodásban? Válasszon a fogkrém és a CURAPROX fogkefe kombinációját . A fogkrém segít megőrizni a fogak fehérjét, egészséges és ellenálló a fogszuvasodás ellen. Természetes kivonatokat tartalmaz antibakteriális és regeneratív hatásokkal. A CURAPROX fogkefe finom és hatékonyan gondoskodik az ínyekről és fogakról a finom szálaknak köszönhetően. Alkalmas az érzékeny fogakra, és száraz és nedves körülmények között gondoskodik a fogakról és a fogínyekről. A CURAPROX márka garantálja a svájci minőséget.

A fogkrém és a kefe főbb jellemzői CURAPROX - sárga Rising star - grapefruit aromamell

  • CURAPROX kefe, 5460 szál, 0,1 mm átmérőjű
  • A rugalmas rostok szárazak és nedvesek
  • Tökéletesen eltávolítja a fogászati bevonatot, és megtisztítja az ínymirigyeket
  • A nyolcszögletű fogantyú 45 ° -os tisztítást biztosít
  • Alkalmas vegánokra és celiacsokra is
  • A CURAPROX fogkrém grapefruit ízű , bársonyos
  • A mentol gyöngyök fokozatosan szabadítják fel a frissességet
  • Erősíti a zománcot, fehéríti a fogakat
  • Természetes kivonatokból áll - echinacea, xilit, keserű narancs
  • A fogkrém 6 éves korú gyermekek számára alkalmas
  • Csiszoló fogkrém - RDA 50

A CURAPROX fogkefe tökéletes eltávolítása

KefeA CURAPROX egy tisztítófejet tartalmaz, amely sűrűen ültetett legfeljebb 5460 szál, 0,1 mm átmérőjű. Ezek a rugalmas és egyenes vágású szálak szorosan kötődnek egymáshoz, mind száraz, mind nedves körülmények között. Tökéletesen eltávolítja a fogászati bevonatot, és nagynyomású tisztítás nélkül megtisztítja a gumi mirigyeket. A kis fogkefe fej behatol a nehezen elérhető területekre , valamint a fogínyek és rések széleire. Finom és vékony szálak kiválóak, tartósak és tartósak. Hatszor kevesebb vizet szívnak fel, mint a nylon szálak. A kefe nyolcszögletű fogantyú és fej dőlésszögének köszönhetően kényelmesen tartja a kezét, ami lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget és a kefe tartását 45 ° -os szögben. A CURAPROX kefe különösen alkalmas az érzékeny fogakhoz, egyedülálló finom szálai pedig gyengéd és tökéletes gondot nyújtanak a tartós fogakért.

Gyönyörű fehér és egészséges fogak a CURAPROX BE YOU fogkrémének köszönhetően

A CURAPROX BE YOU fehérítő fogkrém speciális mentolgyöngyökkel rendelkezik, amelyek fokozatosan lazítják a frissességüket. Hidroxilapatritot tartalmaz, amely kitölti a mikroszkopikus repedéseket, amelyekben a bevonat csapdába esett, megerősíti a zománcot, majd jobban ellenáll a fogszuvasodásnak. A glükóz-oxidáz enzim a fogszuvasodást okozó baktériumok ellen hat. Reakciósorozatot indít, amely reaktív oxigént eredményez. Az egyik a fogakon megszünteti a szövet színét, és így megkönnyíti a fogakat. A CURAPROX fogkrém természetes antibakteriális és regeneratív hatású kivonatokból áll, mint például a echinacea, xilit vagy keserű narancs. Az optikailag fehérebb fogak a kék fényt tükröző Prestige Sparkling Blue ragyognak.

Paraméterek

Fogkrém típusa
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Fehérítés, Fogszuvasodás elleni védelem Kész!

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa
Univerzális Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fehérítés, Fogszuvasodás elleni védelem Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CURAPROX ÖSSZES 70 ml + CS 5460 Sárga Rising Star Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CURAPROX BE YOU 70 ml + CS 5460 žlutá Rising Star. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CURAPROX BE YOU 70 ml + CS 5460 žltá Rising Star.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ