Slevy s AP+ 0% splátky Siguro

Daniel Klein DK10547-7

Termékkatalógus
Daniel Klein DK10547-7
5 1 értékelés
Női karóra
Kód:  KHO6932 Termékszám:  8680161342885

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Daniel Klein DK10547-7

Órák sikeres és népszerű márkák Daniel Klein jellemez frissesség, divattervezés és precíz kivitelezés. Elegáns arany női karóra fehér Daniel Klein DK10547-7 fog hatni azok ötletes és látványos megjelenést egyedileg megtervezett bőr fehér öv. Ez díszített arany és szegecsek alatt egy arany esetében kiterjed, hogy megvédje az egész test aljáról az óra.  

Nézd, ha minőségi fém díszített mindkét oldalán a díszes csattal amely kiterjeszti szíj órák. Kerek számlap ezüst háttér felülről károsodásának megelőzése ellenálló ásványi üveg, indexek és a kéz dallam be az aranyat. Analóg vízálló órák hajtott egy megbízható japán mozgás Citizen - Miyota.Kecses óra kényelmes viselet a csuklóján, és jól néz ki. Jsou spojením moderního designu, luxusu a vysoké kvality, a budou se líbit nejen vám, ale celému vašemu okolí.

Paraméterek

Vízállóság
Vízálló Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
Vízálló Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Daniel Klein DK10547-7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Daniel Klein DK10547-7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Daniel Klein DK10547-7.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ