Shop roku AlzaBoxy Q1

DDPai X2SP

Termékkatalógus
DDPai X2SP
2,5 6 értékelés
Autós kamera - dupla CMOS érzékelővel, szenzor felbontása 4 Mpx, 140°-os képszög, ütközés érzékelő és automatikus felvétel, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), sztereó hangzás, max. 128 GB-os micro SD memóriakártya rakható bele, H.264 formátumok támogatása, Wi-Fi és GPS, használati útmutató, töltőkábel/adapter, autós töltő, hátsó kamera és ragasztópárnák a csomagolásban
Kód:  DDP02g Termékszám:  X2SP

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DDPai X2SP

Könnyítsd meg az utazást, és ne gondolj például a GPS-navigációra vagy a mobiltelefon elegendő akkumulátor kapacitására. A DDPai X2SP kettős autós kamera beépített GPS-modullal nem hagy cserben. Mind az elülső, mind a hátsó kamera Full HD (1920×1080) felbontással és kiváló minőségű CMOS-érzékelővel büszkélkedhet, amely kiváló képminőséget biztosít. A kamera szuper éjjellátó funkciója tökéletes felvételeket biztosít rossz látási viszonyok között is. A DDPai X2SP autós kamera elülső része 140°-os látószögű, míg a hátsó 120°-os látószöggel büszkélkedik. A 128 GB-ig terjedő MicroSD kártyákkal történő kompatibilitás is biztosan elnyeri tetszésed. Olyan fejlett technológiákkal is rendelkezik, mint például a folyamatos parkolási mód, így még akkor is tudni fogod mi történik az autód körül, amikor már leparkoltál, sőt, egy gombnyomással panorámaképeket is készíthetsz vezetés közben.


A DDPai X2SP autós kamera legfontosabb jellemzői

  • DDPai X2SP kettős autós kamera a maximális biztonságért az úton
  • A DDPai X2SP Full HD felvételi minőségben rögzíti a felvételeket
  • Tökéletes felvételek rossz látási viszonyok között a kamera szuper éjjellátó funkciójával
  • A DDPai X2SP legfeljebb 128 GB-os microSD memóriakártyákat támogat
  • Integrált GPS navigáció
  • A beépített Wi-Fi segítségével a felvételeket okostelefonon vagy tableten is megnézheted, és könnyen megoszthatod a fájlokat
  • Széles, 140°-os elülső és 120°-os hátsó kamera látószög
  • Remote Snapshot felvételek készítése egy gombnyomással
  • Ütésérzékelés és felvétel rögzítés a 3 tengelyes G-érzékelőnek köszönhetően
  • Folyamatos parkolási mód
  • IPS védelem
  •  D2SAVE kétcsatornás tárolási technológia

DDPai X2SP autós kamera

Széles látószög a tökéletes áttekintésért

A DDPai X2SP kettős autós kamerával nem csak kiváló minőségű felvételeket kaphatsz arról, ami az autód körül történik Full HD minőségben, de mindent rögzít, amely az elülső 140°-os látószögben, illetve a hátsó 120°-os látószögben látható. Ennek eredményeképpen még azt is láthatod, hogy mi történik a járdán. 

DDPai X2SP autós kamera

Beépített GPS technológia

Felejtsd el a sok felesleges eszközt és kábelt, amelyek átszövik az autód. A DDPai X2SP autós kamerával nem kell többé más eszközöket magaddal cipelned az útvonaltervezéshez. A DDPai X2SP beépített GPS-navigációval rendelkezik, és gond nélkül megmutatja az utat. 

DDPai X2SP Wi-Fi kapcsolattal

A beépített Wi-Fi modul biztosítja a vezeték nélküli fájlátvitelt a DDPai X2SP kameráról más eszközökre gyorsan és egyszerűen. Minden adatodat biztonságosan tárolhatod egy általad választott microSD kártyán 128 GB-ig, a 2,4 GHz-es Wi-Fi hálózat támogatása pedig villámgyors átvitelt biztosít. Természetesen beépített G-érzékelő is jellemzi, amely gondoskodik a felvételek felülírás elleni zárolásáról természetellenes rezgések észlelése, illetve balesetek esetén, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a DDPai X2SP ilyen fontos felvételeket esetleg nem rögzít.  

Remote Snapshot

Akár minden nap ugyanazt az útvonalat járod be, akár rendszeresen változik az útvonalad, időnként olyan kilátással találkozhatsz, amelyet szívesen megőriznél.A DDPai X2SPRemote Snapshotfunkciójának köszönhetően mindezt megteheted. Helyezd el a felvétel gombját úgy, hogy mindig kéznél legyen, így a DDPai X2SP elülső és hátsó kamerájának a gombnyomás előtti és utáni 5 másodpercben készített felvételeit egyetlen gombnyomással elmentheted. A mobiltelefonon pedig már tetszésed szerint szerkesztheted a képeket és küldheted el őket barátaidnak.



Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi, GPS Kész!
Csomag tartalma
Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Autós töltő, Hátsó kamera, Ragasztópárnák Kész!
Objektívek száma
2 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi, GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Autós töltő, Hátsó kamera, Ragasztópárnák Kész!
Objektívek száma
2 Kész!

Memória és tárhely

Támogatott video formátumok
H.264 Kész!
SD kártya max. méret
128 GB Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DDPai X2SP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DDPai X2SP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DDPai X2SP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DDPai X2SP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DDPai X2SP.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ