Shop roku 30 dnů na vrácení

Defender Freemotion B611 zöld

Termékkatalógus
Defender Freemotion B611 zöld
4,2 8 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - microfonos, frekvenciatartomány 20- 20.000 Hz, működése egy feltöltéssel akár 7 óra
Kód:  JS280g29 Termékszám:  63613

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Defender Freemotion B611 zöld

A könnyű sztereó fülhallgató ideális mindennapi viseletre, valamint sport- és szabadtéri tevékenységekhez is, ahol értékelni fogod a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatot. Nincs többé zavaró kábel vagy összecsavarodás mozgás közben. Ezek miatt lesz tökéletes partnere a telefonnak.

A zenehallgatás mellett a telefonodhoz fülhallgatóként is szolgál. A beépített mikrofonnak kiváló minőségű a hangátvitele. A vezérlő gombok közvetlenül a fülhallgatón vannak, így úgy fogadhatsz hívást, hogy nem kell kihúzni a telefont a táskádból.

A beépített akkumulátorral a fülhallgató akár 7 órán keresztül működik. Ha az akkumulátor lemerül, egyszerűen egy USB csatlakozóval csatlakoztasd a fülhallgatót a számítógéphez, televízióhoz, rádióhoz, CD-lejátszóhoz és más készülékhez - ezzel az univerzális interfésszel.

 

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Defender Freemotion B611 zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender FreeMotion B611 zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Defender Freemotion B611 zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender Freemotion B611 Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender Freemotion B611 Grün.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ