Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Dell Alienware Terry Zip kapucnis pulóver

Termékkatalógus
Dell Alienware Terry Zip kapucnis pulóver
Pulóver - kapucnival és cipzár, anyaga: pamut és poliészter, első oldalra és ujjra nyomásminta, Alienware motívum, szín: fekete
Kód:  GMERCHb203dnad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dell Alienware Terry Zip kapucnis pulóver Megszűnt

Dell Alienware Terry Zip kapucnis pulóver

Egy stílusos kapucnis pulóver a Dell-től nem csak a számítógépes játékok kedvelőinek. Ez a pulóver az Alienware Terry Zip kollekcióból pamut anyagból készült cipzáros, kapucnis ruhadarab. Fehér ábrákkal és feliratokkal díszített, mint például az Alien fej a mellkason, vagy az Alienware felirat az ujján. A kapucni húzózsinórjai szintén fehérek. Egy kivételes ruhadarab, mely mindenképp ruhásszekrényed egyik kedvenc darabjává fog válni.

A Dell Alienware Terry Zip kapucnis pulóver főbb jellemzői

  • Dell pulóver az Alienware Terry Zip Gaming kollekcióból
  • Pamut anyagból készült
  • Cipzáros és kapucnis 
  • Fehér ábrákkal és feliratokkal díszített
  • Stílusos, divatos ruhadarab

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Játék és filmsorozat
Alienware Kész!
Terméktípus
Pulóver Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Sorozat

Játék és filmsorozat
Alienware Kész!

Termék típusa

Terméktípus
Pulóver Kész!

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dell Alienware Terry Zip kapucnis pulóver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Alienware Terry Zip Hoodie. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Alienware Terry Zip Hoodie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Alienware Terry Zip Hoodie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Alienware Terry Zip Hoodie.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ