Shop roku AP+ plus nový vizuál

DENON AVC-S660H + Polk XT15 + Polk XT30C + 2× Polk XT60

Termékkatalógus
DENON AVC-S660H + Polk XT15 + Polk XT30C + 2× Polk XT60
Szett - DENON AVC-S660H Black 5.2 AV vevő, 135 W teljesítmény/csatorna, minimális impedancia: 4 ohm, 5× hangszóró kimenet, 2× kimenet aktív mélysugárzóhoz, HDMI: 6× bemenet és 1× kimenet, RCA/Cinch: 2× bemenet, 2× optikai bemenet, 1× lemezjátszó bemenet, 1× LAN bemenet, 1× 3,5 mm-es jack bemenet, 2× kompozit videobemenet, 1× USB bemenet, 1× fejhallgató kimenet, USB, WiFi, Bluetooth, AirPlay, AirPlay 2 és HDMI 2.1, támogatott formátumok: Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS-HD Master Audio és DTS Neo:6 5,1, Spotify, TIDAL, eARC, TuneIn, HDR10+ és Dolby Vision, Multiroom, 8K támogatása, vezérlés: okoseszköz, távirányító, hangszórók: Polk Monitor XT15, Polk Monitor XT30C, Polk Monitor XT60, passzív, 2.0, 2 csatornás, 4 ohm impedancia
Kód:  JD220i7q2hBN Termékszám:  BUNDLE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DENON AVC-S660H + Polk XT15 + Polk XT30C + 2× Polk XT60 Megszűnt

DENON AVC-S660H + Polk XT15 + Polk XT30C + 2× Polk XT60

A DENON AVC-S660H egy megbízható 5.2 AV-vevő, csatornánként 75 W teljesítménnyel. 20 és 2000 Hz közötti tartományt biztosít. A 8 ohm-os 8K felbontású bemeneti támogatást értékelni fogod. Integrált asszisztenssel rendelkezik az egyszerű beállítás érdekében. Az Audyssey MultEQ és Dynamic EQ/Volume rendszerek precíz hangszórókalibrációt biztosítanak a lehető legjobb hangzás érdekében. Széles körű kompatibilitással rendelkezik más zenei eszközökkel. Támogatja a vezeték nélküli csatlakoztathatóságot Bluetooth és Wi-Fi segítségével. Így könnyedén streamelhetsz zenét más eszközökről vagy közvetlenül online. A DENON AVC-S660H kommunikál a hangalapú asszisztensekkel, így a vezérlése biztosan kényelmes lesz. A Denon AVR Remote mobilalkalmazás szintén praktikus a mobiltelefonon keresztül történő kényelmes vezérléshez. A teljes Monitor XT sorozatot a dizájn szem előtt tartásával tervezték, ezért a termékek színkonzisztens komponensekkel rendelkeznek. Így könnyedén kombinálhatod őket, hogy megteremtsd álmaid audioberendezését, amely dizájnjával bármilyen belső térbe illeszkedik.

A DENON AVC-S660H + Polk XT15 + Polk XT30C + 2× Polk XT60

  • A DENON AVC-S660H 5.2 csatornaválasztóval és 75 W-os teljesítménnyel rendelkezik
  • Támogatja a 8K felbontású bemenetet
  • Integrált asszisztenssel rendelkezik az egyszerű beállítás érdekében
  • Kommunikál s mobilalkalmazással és s hangalapú asszisztensekkel
  • A DENON AVC-S660H Bluetooth-on és Wi-Fi-n keresztül csatlakoztatható
  • Tartalmazza a Polk Monitor XT15 passzív, kétutas hangszórókat
  • A hangszórókat bárhová elhelyezheted - szekrényre, állványra vagy polcra
  • Ajánlott erősítő teljesítmény 30-150 W tartományban
  • A Polk Monitor XT15 Hi-res zenéhez készült, 48 Hz és 40000 Hz közötti frekvenciatartományban
  • A hangszóró 1×1"-os terilén tweeterből és 1×5,25"-os bi-laminált papír középső mélysugárzóból áll
  • Támogatja a Dolby Atmos és a DTS:X hangrendszereket
  • A Bassreflex a hátlapon található
  • Az MDF ház minimalizálja a rezgéseket

A rendszer szívét a Polk Monitor XT30C és XT15 hangszórók alkotják

Élvezd a valódi audiovizuális élményt a Monitor XT30C középső hangszóróval. A Polk Monitor XT 15 passzív 2 utas hangszórókat már a dobozból kivéve használhatod, vagyis csatlakoztasd őket egy erősítőhöz és jelforráshoz kábelek segítségével (nem részei a termékcsomagnak). Felteheted őket polcra, bútorra, asztalra, állványra, vagy a falra szerelhető csavarok segítségével surround, szatellit vagy magas hangszóróvá alakíthatod őket. A hangszórók belsejében két 5,25" bi-laminált papír középső mélysugárzó található. Ezek gondoskodnak a tiszta és nyitott középtartományról és a sűrű basszusról alacsony torzítással.

Polk Monitor XT60 fekete

A filmeket, TV-műsorokat, játékokat és zenét a legteljesebb mértékben élvezheted, ha a nagy teljesítményű Polk Monitor XT60 oszlopos hangsugárzóval egészíted ki házimozid. Kialakításának köszönhetően alkalmas bal és jobb oldali elülső, illetve oldalsó vagy hátsó surround hangszóróként. A hangszóró belsejében egy masszív 6,5"-os, nagy hatásfokú, dinamikusan kiegyensúlyozott mélysugárzó található, amelyet két 6,5"-os passzív rezonátor erősít. Ez tiszta, nyitott középtartományt és alacsony torzítású basszust biztosít. Kombináld az XT90 magassugárzót az XT60 hangszóróval, és élvezd a valódi 3D hangzást.

Hallgass zenét nagy felbontású Polk Monitor XT30C, XT15 és XT60 hangszórókkal

A hangszórók belsejében egyetlen 1"-os terilén dóm tweeter található, amely az emberi fül hallástartományán túli frekvenciákat is képes reprodukálni, egészen 40 kHz-ig. A Polk Monitor egy nagyszerű hangszórórendszer a nagyfelbontású filmnézéshez, játékokhoz, és olyan új streaming szolgáltatásokhozmint az Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz és Spotify HiFi. A Polk Monitor passzív hangszórók kompatibilisek a legújabb AV-vevőkészülékekkel, Dolby Atmos, DTS:X és 4 és 8 ohmos erősítőkkel egyaránt. Nikkelezett csatlakozókkal rendelkeznek a veszteségmentes csatlakozások biztosítása érdekében, míg az megrősített MDF-ház jobban elszigeteli a hangot mind a mély-, mind a magas hangszórótól, minimalizálva a hangzavart és a rezonanciát. Minden hangszóró rendelkezik Hi-Res Audio tanúsítvánnyal, és kompatibilis a Dolby Atmos és a DTS:X hangrendszerekkel.

Paraméterek

Ethernet LAN
1 × Kész!
HDMI
6 × Kész!
Jack 3,5 mm
1 × Kész!
Kompozit videó
2 × Kész!
Optikai digitális audio
2 × Kész!

Bemenetek

Ethernet LAN
1 × Kész!
HDMI
6 × Kész!
Jack 3,5 mm
1 × Kész!
Kompozit videó
2 × Kész!
Optikai digitális audio
2 × Kész!
Phono (lemezjátszó)
1 × Kész!
RCA/Cinch
2 × Kész!
USB
1 × Kész!

Kimenetek

Aktív mélynyomó (RCA/Cinch)
2 × Kész!
HDMI
1 × Kész!
Hangfal kimenet
5 × Kész!
Fejhallgató csatlakozó
1 × Kész!

Funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Spotify, Tidal, eARC, TuneIn (internetes rádió), HDR10+, Dolby Vision Kész!
Távirányító
igen Kész!
Kijelző
igen Kész!

Méret

Szélesség
434 mm Kész!
Magasság
151 mm Kész!
Mélység
339 mm Kész!
Tömeg
7,8 kg Kész!

Jellemző

Csatornák száma
5.2 Kész!
Teljesítmény csatornánként
135 W Kész!
Impedancia
4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm Kész!
Hálózaton keresztül lejátszott formátumok
MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, ALAC (Apple Lossless), DSD Kész!
USB-n keresztül lejátszott formátumok
MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, ALAC (Apple Lossless), DSD Kész!

Kapcsolódás

Kapcsolódás
USB, Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay, AirPlay 2, HDMI 2.1 Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DENON AVC-S660H + Polk XT15 + Polk XT30C + 2× Polk XT60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AVC-S660H + Polk XT15 + Polk XT30C + 2× Polk XT60. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENON AVC-S660H + Polk XT15 + Polk XT30C + 2× Polk XT60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON AVC-S660H + Polk XT15 + Polk XT30C + 2× Polk XT60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON AVC-S660H + Polk XT15 + Polk XT30C + 2× Polk XT60.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ