30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

DENON DJ X1850 PRIME

Termékkatalógus
DENON DJ X1850 PRIME
Keverőpult - digitális, csatornák száma: 4, 20 beépített effektus, kimenetek: 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, potenciométer
Kód:  AUDI08Dd1 Termékszám:  X1850 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DENON DJ X1850 PRIME

DENON DJ X1850 PRIME - 4 csatornás keverőpult igényes DJ-knek

A DENON Prime sorozatának központi eleme a DJ X1850 PRIME. Ez egy új, professzionális, 4 csatornás klubkeverő pult, amelyet bármely DJ értékelni fog. A szabványos vezérlőelrendezés és számos új funkció teszi lehetővé, hogy kitűnő feltételek álljanak rendelkezésedre a DJ-zéshez. A DENON DJ X1850 PRIME keverőpult minden bemeneti csatornája rendelkezik effektek (Sweep és BPM FX) engedélyezésére szolgáló vezérlőkkel. Az equalizerrel könnyedén szabályozhatod a keverési korrekciókat klasszikus vagy akár teljes csillapítással. A nagy kontrasztú OLED kijelző hathatós segítséget nyújt a DENON keverő használata során. Az előlapon található, és világosan végigvezet az összes kifejező eszközön, amelyre szükséged van a keverés tökéletesítéséhez. A konzol tartalmaz egy érintősávot az "Effects Quantization" funkcióval. Ez megkönnyíti a kisebb ritmikai változtatások elvégzését is egy könnyed ujjmozdulattal. A DENON DJ X1850 PRIME egy teljesen állítható "Flex-Fader" crossfaderrel rendelkezik, amellyel könnyen beállíthatod a hullámformákat. A DENON keverővel a berendezések széles skáláját használhatod a négy átkapcsolható bemeneti csatornának (Phono/Line) köszönhetően. Ezek még mindig rendelkeznek digitális bemenetekkel és beépített hangkártyával, USB-csatlakozóval. A dobgépek, külső effektek és egyéb hangszerek szinkronizálhatók a MIDI OUT csatlakozón keresztül. Mindez és még sok minden más egy elegáns és robusztus fémtestben kapott helyet.

A DENON DJ X1850 PRIME legfontosabb jellemzői

  • Az X1850 PRIME egy 4 csatornás digitális keverőpult 4 Phono/Line BPM FX bemenettel, frekvenciavezérelt 'Band-Isolation' funkcióval.
  • A kettős USB lehetővé teszi a hatékony szoftver- és effektusvezérlést (Sweep és BPM FX)
  • A keverőpult nagy kontrasztú OLED-kijelzővel rendelkezik.
  • Könnyű hozzáférés 12 egyedi Denon DJ effekthez
  • Két mikrofonbemenet
  • Denon DJ 'Flex-Fader' beatgriddel szinkronizált effektek
  • A DENON DJ X1850 PRIME 4× digitális LAN Hub bemenettel rendelkezik 4 darab SC5000 lejátszó és tartozékaik számára.
  • A keverőpult tartós fémvázzal rendelkezik

Pontos kivitelezés és minőségi alkatrészek biztosítják a kompromisszumok nélküli teljesítményt

A DENON DJ X1850 PRIME keverőpult tartós acélvázzal felszerelt. Minden DJ értékelni fogja a szabványos elrendezést, a minőségi kialakítást, a 4 csatornát többszörösen hozzárendelhető bemenetekkel, illetve a háromsávos EQ szekciót. A sávok és a crossfaderek zökkenőmentes vezérlésének köszönhetően még a profik is élvezettel használják a DENON keverőpultot. A DENON DJ X1850 PRIME nem csak Multi I/O audiocsatlakozással, 24-bit/96kHz-cel rendelkezik, de a beépített LAN hubnak köszönhetően akár 4SC médialejátszót is csatlakoztathatsz hozzá. A MIDI-kimenet lehetővé teszi külső eszközök triggerelését és szinkronizálását. A hangok dinamikus keveréséhez minden bemeneti csatorna rendelkezik effektusvezérlővel (Sweep és BPM FX), így rengeteg további effektet dobhatod fel a keverésedet.

Gyorsan és egyszerűen készíthetsz nagyszerű mixeket

A DENON DJ X1850 PRIME keverőpult egyszerű és intuitív kezelése magától értetődő. Válaszd ki a kívánt csatornabemenetet (Line, Phono, Digitális, USB vagy DVS), és vezéreld a keverést 4 lineáris faderrel és flex-fader stílusú crossfaderrel.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A DENON keverőpult kijelzőjévelmindent felügyelhetsz

A DENON DJ X1850 PRIME nagy kontrasztú OLED-képernyőjén mindent láthatsz, amire szükséged van. Emellett egyszerű hozzáférést is kapsz 12 egyedi Denon DJ effekthez. 

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A DENON DJ X1850 PRIME támogatja a kettős USB audiocsatlakozást

Készítsd el mixeid, és azonnal mentsd el őket a laptopodra. A DJ-szoftverhez csatlakoztatva könnyedén rögzíthetsz többcsatornás hangokat, és közvetlenül a laptopodon tárolhatod őket.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A DENON DJ X1850 PRIME rugalmas monitorozást tesz lehetővé

A DENON DJ X1850 PRIME keverőpult két független mikrofoncsatornával rendelkezik, EQ-szabályozással és talkover funkcióval.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Egyszerű szerkesztés az Expression Filters és Sweep FX segítségével

A keverőpulton 4 dinamikus effekthez férhetsz hozzá balra/jobbra vezérléssel, és minden csatornán beállíthatod a lo/hi pass-t is. Egyszerűen állítsd be az aláfestést rugalmas rezonanciával!

A DENON DJ X1850 PRIME jellemzői és csatlakozói


Paraméterek

Csatornák száma
4 × Kész!
Integrált effektusok száma
20 × Kész!

Típus

Csatornák száma
4 × Kész!
Integrált effektusok száma
20 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Kimenetek

Fejhallgató csatlakozó
3,5 mm Jack, 6,3mm Jack Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DENON DJ X1850 PRIME Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON DJ X1850 PRIME. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DENON DJ X1850 PRIME.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ