AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

DERMACOL 3D Hyaluron Therapy III.

Termékkatalógus
DERMACOL 3D Hyaluron Therapy III.
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: nappali krém és hámlasztó maszk - 8 292,31 Ft/100 ml
Kód:  KSDS1422 Termékszám:  8595003121934 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL 3D Hyaluron Therapy III.

Ez a kozmetikai készlet egy egyedülálló és nagyon hatékony, hialuronsavval végzett remodelling kezelés termékeit tartalmazza, amely feltölti a ráncokat és helyreállítja a bőr 3D-szerkezetét. A DERMACOL 3D Hyaluron Therapy III ajándékcsomag egy különleges kollekcióból a nappali krém és a látványos arany peel-off maszk mellett egy luxus cipzáras kozmetikai táskát is tartalmaz. Az ajándékdobozban lévő készlet nagyszerű ajándék minden nőnek, aki szeret vigyázni a megjelenésére.

A DERMACOL 3D Hyaluron Therapy III kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Kozmetikai készlet egy különleges kollekcióból
  • A Hyaluron Therapy III. egy nappali krémet és egy hatékony hámlasztó arany maszkot tartalmaz
  • A DERMACOL ajándékkészlethez egy luxus, cipzáras kozmetikai táska is tartozik
  • Egyedülálló nappali krém magas tiszta hialuronsav-tartalommal a bőr 3D-szerkezetének helyreállítása érdekében
  • A DERMACOL Hyaluron Therapy 3D nappali krém helyreállítja az arc kontúrját, kisimítja a ráncokat, növeli a kollagéntermelést
  • A Hyaluron Therapy 3D maszk érett bőrre alkalmas, mélyen hidratál és feszesít
  • A DERMACOL Revitalizáló Peel-Off maszk panthenollal és hialuronsavval tisztítja és ragyogóvá teszi a bőrt
  • A maszk arany pigmenteket tartalmaz a még ragyogóbb bőrért
  • A DERMACOL 3D Hyaluron Therapy III kozmetikai készlet nagyszerű ajándék minden olyan nőnek, aki szeret vigyázni a megjelenésére

A nappali remodelling krém kellemes alternatívája a hialuronsavas injekcióknak

A tisztán gömb alakú hialuronsavat és erőteljes ránctalanító komplexet tartalmazó, egyedülálló remodelling nappali krém helyreállítja a bőr 3D-szerkezetét és sűrűségét, feltölti a ráncokat, és így a hialuronsavas injekciók alternatíváját nyújtja. A Hyaluron Therapy 3D Day Cream tartósan helyreállítja az arc kontúrját, láthatóan kisimítja a ráncokat, növeli a kollagén- és elasztintermelést és megfiatalítja a bőrt. A nappali krém a DERMACOL 3D Hyaluron Therapy III szettből egész napos hidratálást és frissességet biztosít a bőrnek, amelyet nyugtató hatást gyakorol. A termék 30 éves kortól minden korosztály számára alkalmas. 

DERMACOL maszk a bőrfiatalításhoz

Megfiatalodott bőrre vágysz? Az ebben az arcmaszkban található tápláló ránctalanító komplexum valóra váltja kívánságodat. A Dermacol 3D Hyaluron Therapy Revitalising Peel-Off Mask egy egyedülálló hámlasztó maszk hialuronsavval, amely tisztítja és ragyogóvá teszi a bőrt. A bőr 3D-szerkezete és sűrűsége helyreállításának csodálatos folyamata, amely láthatóan feszesít, szabad szemmel is látható. A ráncok feltöltődnek, a bőr intenzíven hidratált, regenerált és táplált lesz. A Dermacol maszk megszabadít az elhalt hámsejtektől, és az arany pigmenteknek köszönhetően ragyogóvá teszi a bőrt.  Az eredmények már az első alkalmazás után láthatóak. 

A Dermacol peel-off maszk használata:
Vidd fel a maszkot a tiszta és száraz bőrre, hagyd hatni 15-20 percig, majd óvatosan húzd le. Végül öblítsd le a maszk maradványait vízzel. Heti 2 alkalommal alkalmazd. 

A Dermacol HT 3D Hyaluron Therapy Wrinkle Filler Day Cream összetevői:
Aqua, Octocrylene, Glycerin, Caprylic/capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tapioca Starch, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Palmitic Acid, Stearic Acid, Panthenol, Isopropyl Palmitate, Propylene Glycol, Spilanthes Acmella Flower Extract, Alaria Esculenta Extract, Nannochloropsis Oculata Extract, Pullulan, Spent Grain Wax, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopheryl Acetate, Silica Dimethyl Silylate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Tocopherol, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, 50 Мл Ethylparaben, Propylparaben, Parfum, Linalool, Limonene, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Coumarin

A Hyaluron Therapy 3D Revitalising Peel-Off Mask összetevői:
Aqua, Alcohol denat., Polyvinyl Alcohol, Polysorbate 20, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, PVP, Alaria Esculenta Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Hyaluronate, Synthetic Fluorphlogopite, Xanthan Gum, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Tin Oxide, CI 77891, CI 77491, Parfum

Paraméterek

Űrtartalom
65 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Kozmetikai táska, Arc maszk, Testápoló krém Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
65 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Kozmetikai táska, Arc maszk, Testápoló krém Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL 3D Hyaluron Therapy III. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL 3D Hyaluron Therapy III.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL 3D Hyaluron Therapy III..
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ