Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Dermacol Aqua Beauty I.

Termékkatalógus
Dermacol Aqua Beauty I.
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - minden bőrtípushoz. Tökéletesen hidratál - optimalizálja a bőr víztartalmát és megakadályozza annak kiszáradását. Tartalom: micelláris víz + három-az-egyben gél és hidratáló krém. - 765 Ft/100 ml
Kód:  VBAL506 Termékszám:  8595003116299 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dermacol Aqua Beauty I.

A DERMACOL Aqua Beauty I. ajándékkészlet három olyan kozmetikai terméket tartalmaz, amely gondoskodik a tökéletesen tiszta és a megfelelően hidratált bőrről. Egészen pontosan egy micellás vizet, egy 3 az 1-ben arctisztító gélt és egy hidratáló krémet tartalmaz, utóbbi alkalmas a nappali és éjszakai használatra egyaránt. A micellás víz ideális a mindennapos arctisztításhoz bőrirritáció nélkül, hiszen könnyedén és gyengéden tisztítja meg a bőrt és távolítja el a sminket az arc, a nyak és a dekoltázs területéről. A 3 az 1-ben arclemosó gél szintén nagyszerűen távolítja el a sminket, tisztítja meg a bőrt és tonizál, mindezt egyetlen lépésben. Használata után a bőröd tiszta és ragyogó, hidratált, üde és rugalmas lesz. A krémet a nappali és éjszakai bőrápoláshoz tervezték, segítségével a bőröd fiatalos és egészséges megjelenésű, illetve friss és tökéletesen hidratált lehet akár 24 órán át.

A DERMACOL Aqua Beauty I. ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • Dermacol kozmetikumok az Aqua Beauty termékcsaládból minden bőrtípusra
  • Kozmetikai termékek a tökéletesen tiszta és hidratált bőrért
  • A készlet micellás vízből, arctisztító gélből és hidratáló arckrémből áll
  • Aqua Beauty micellás víz a mindennapos irritáció nélküli bőrtisztításhoz
  • Hidratálja a bőrt, finoman tisztítja és eltávolítja az összes szennyeződést és a sminket
  • Arctisztító gél a tiszta, ragyogó és hidratált bőrért egy lépésben
  • Nappali és éjszakai arckrém az egész napos, azonnal látható hidratáláshoz 
  • Krémes összetétel AQUAXYL komplexummal és hialuronsavval

A Dermacol Aqua Beauty micellás víz tökéletesen tisztítja a bőrt, bőrirritáció nélkül

A Dermacol Aqua Beauty Micellar Lotion micellás vizet a fiatal bőr számára tervezték mindennapos használatra, nem szükséges leöblíteni. A micellás víz gazdagon hidratálja a bőrt, tiszta és nyugodt arcbőrt eredményez. Kifogástalanul távolítja el a szennyeződéseket és a sminket egyetlen mozdulattal, amelyet molekulák sokaságának köszönhet: ezek a molekulák mágnesként vonzzák a szennyeződéseket, így nem szükséges túlzottan és feleslegesen dörzsölnöd a bőrödet. A benne található uborka kivonattal hidratálja, frissíti és lehűti a bőrt, illetve gondoskodik a fontos vitaminokról és ásványokról. A tengeri alga kivonattal lágyítja a bőrt és vékony védőréteget képez. A Dermacol micellás víz nem tartalmaz alkoholt, így nem szárítja ki vagy irritálja az arcbőrt.

Felhasználása:
Vidd fel a Dermacol micellás vizet az arc, a szem, a dekoltázs és a nyak területére egy vattakoronggal minden reggel és este. Nem szükséges leöblíteni.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

Összetétel:
Aqua, Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Butylene Glycol, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Propylene Glycol, Cucumis Sativus Juice, Sodium Sulfite, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phosphoric Acid, Mannitol, Xylitol, Fructooligosaccharides, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Cetrimonium Bromide,Parfum

Nincs szükség arctisztító tejre, elég a DERMACOL Aqua Beauty 3 az 1-ben arctisztító zselé

Használd ki a pantenol, a tengeri alga és az uborka egyedülálló kombinációját és érd el a makulátlan és hidratált arcbőrt! A DERMACOL Aqua Beauty 3 az 1-ben Face Cleaning Gel 150 ml-es arclemosó gél eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket, illetve megtisztítja és tonizálja az arcbőrödet egyetlen lépésben, így nem szükséges arctisztító tejet használod. Az arctisztító gél finom állagú, így könnyű a felvitele, emellett rendszeres használatával puha, ragyogó és tiszta bőrt élvezhetsz.

Felhasználása:
Nedvesítsd be az arcodat langyos vízzel, majd vidd fel a bőrödre a DERMACOL Aqua Beauty 3 az 1-ben Face Cleaning Gel arctisztító gélt és gyengéden masszírozd be a bőrbe amíg nem habzik, ezt követően pedig öblítsd le vízzel.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Sodium Peg-7 Olive Oil Carboxylate, Triethanolamine, Cocamidopropyl Betaine, Olive Oil Peg-7 Esters, Panthenol, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Butylene Glycol, Cucumis Sativus Juice, Propylene Glycol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Tocopherol,Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Chloride, Sodium Sulfite, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Phosphoric Acid, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum

A DERMACOL Aqua Beauty biztosítja a bőr optimális hidratálását 24 órán keresztül

Élvezd azt a prémium minőségű bőrápolást, amelyet a DERMACOL biztosít! A DERMACOL Aqua Beauty Moisturizing Cream 50 ml-es hidratáló krémet a vezető kozmetikai szakértők fejlesztették ki a bőr mindennapos ápolására. A krém összetételét AQUAXYL komplexummal és hialuronsavval dúsították, amely optimalizálja a bőr nedvességtartalmát, visszaállítja annak rugalmasságát illetve megakadályozza a kiszáradását is. A krém alkalmas nappali és éjszakai használatra egyaránt. Tengeri hínár, természetes olaj és vitamin tartalmával regenerálja a bőrt és 24 órás hidratálást nyújt, illetve védi a bőrt a külső káros hatásokkal szemben is.

Hatóanyagok:

  • Hialuronsav és AQUAXYL komplex
  • Tengeri alga kivonat
  • Természetes olajok és vitaminok

A felhasználása:
Vidd fel minden reggel és este az arc, a nyak és a dekoltázs megtisztított bőrére és gyengéden masszírozd be a bőrbe. Azonnal élvezheted a ragyogóan puha és hidratált bőrt.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

Összetétel:
Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride,Persea Gratissima Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Panthenol, Xylitol, Fructooligosaccharides, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Alaria Esculenta Extract, Sodium Hyaluronate,Carbomer, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Parfum

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × DERMACOL Aqua Beauty Micellar Lotion (400 ml) micellás víz
1 × DERMACOL Aqua Beauty 3in1 Face Cleaning Gel (150 ml) arctisztító gél
1 × DERMACOL Aqua Beauty Moisturizing Cream (50 ml) hidratáló krém 

Paraméterek

Űrtartalom
600 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Micellás víz, Arcgél, Testápoló krém Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
600 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Micellás víz, Arcgél, Testápoló krém Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dermacol Aqua Beauty I. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Aqua Beauty I.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dermacol Aqua Beauty I..
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ