AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

DERMACOL Black Magic

Termékkatalógus
DERMACOL Black Magic
5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Black Magic Mattító hidratáló gél 50 ml + Black Magic Méregtelenítő micellás víz 200 ml + Black Magic Méregtelenítő hámlasztó maszk 150 ml
Kód:  VBAL7803 Termékszám:  8595003119450 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Black Magic

A Dermacol Black Magic kozmetikai ajándékcsomag mindent tartalmaz, amire a problémás bőr ápolásához szükséged lehet. A készletben Dermacol Black Magic 50 ml-es arcápoló gélt, Dermacol Black Magic 200 ml-es detoxikáló micellás vizet és a Dermacol Black Magic 150 ml-es detoxikáló hámlasztó maszkot találsz.

Black Magic Hidratáló hidratáló gél

A könnyű DERMACOL Black Magic Mattifying Face Moisturizer (50 ml) hatékonyan csökkenti a faggyútermelést és láthatóan kisebbé teszi a megnövekedett pórusokat, különösen a T-zónában. Nyugtató Aloe verát és növényi aktív szenet tartalmaz, amely nedvszívó tulajdonságainak köszönhetően tisztítja és méregteleníti a bőrt, felszívja a faggyút és eltávolítja az elhalt hámsejteket. A Black Magic arcápoló gélt kifejezetten a problémás, zsíros bőrre fejlesztették ki, hogy aktívan eltávolítsa a szennyeződéseket, az eredmény nyugodt, hidratált és egészséges bőr.

A Dermacol Black Magic hidratáló gél legfontosabb jellemzői

  • A bőrgél láthatóan csökkenti a kitágult pórusok méretét és a faggyút
  • Különösen alkalmas zsíros, problémás és kombinált bőrre, helyreállítja a bőr egyensúlyát
  • A DERMACOL Black Magic Mattifying Face Moisturizer megszabadít a mitesszerektől és a zsírosságtól
  • Hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket
  • Enyhíti a bőrirritációt
  • Aktív fekete szénnel és nyugtató Aloe verával
  • Rendszeres használata bársonyosan puha, tiszta és ápolt bőrt eredményez

Összetétel:
AQUA, BETAINE, GLYCERINE, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, CARBOMER, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, ENANTIA CHLORANTHA BARK EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, OLEANOLIC ACID, CHARCOAL POWDER, PARFUM, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE, EUGENOL, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, GERANIOL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CI 774.

Használat:
Minden reggel és este vidd fel a megtisztított arcbőrre, kerülve a szem és az ajkak területét. Finom, körkörös mozdulatokkal jól oszlasd el.

Black Magic Detox micellás víz

A Black Magic Detoxifying Micellar by DERMACOL egy micellás víz, amely Matcha tea és uborka kivonatát tartalmazza. A matcha egy 100%-ban zöld tea, amely uborkakivonattal kombinálva tiszta, hidratált és tonizált bőrt eredményez. A tonizálásnak a bőrápolási rutin elengedhetetlen részének kell lennie. A Black Magic Detoxifying micellás víz használatával még a vízálló sminket is eltávolíthatod bőrödről. A növényi eredetű összetevők segítenek csökkenteni a bőrpírt, természetes megjelenést és színt kölcsönözve a bőrnek. A Black Magic Detoxifying micellás víz minden bőrtípusra alkalmas. A micellás vizet rendszeres használatra szánták.

A Dermacol Black Magic Detox micellás víz fő jellemzői

  • A DERMACOL micellás víz matcha tea és uborka kivonatát tartalmazza
  • A Black Magic Detoxifying micellás víz tiszta, hidratált és tonizált bőrt hagy maga után
  • A micellás víz  még a vízálló sminket is eltávolítja
  • A Black Magic Detoxifying micellás víz csökkenti a bőrpírt, természetes megjelenést és színt kölcsönöz a bőrnek
  • A micellás víz minden bőrtípusra alkalmas

Összetétel: 
Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propylene Glycol, Panthenol, Glycerin ,Helichrysum Italicum Extract, Bellis Perennisflower Extract,  Cucumis Sativus Juice, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Mannitol, Xylitol, Fructooligosaccharides, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid,  Sodium Sulfite, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phosphoric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA,  Cetrimonium Bromide, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha- Isomethyl Ionone, Parfum.

Használat: 
Mindig használd reggel sminkelés előtt, majd este lefekvés előtt. 

Black Magic hámlasztó arcmaszk

A DERMACOL Black Magic Peeling arcmaszk hatékonyan eltávolítja az olajat és a mitesszereket a bőrről, különösen a T-zónában. Nyugtató Aloe verát és növényi aktív szenet tartalmaz, amely nedvszívó tulajdonságainak köszönhetően tisztítja és méregteleníti a bőrt, felszívja a faggyút és eltávolítja az elhalt hámsejteket. A kifejezetten kombinált bőrre kifejlesztett Black Magic maszk aktívan távolítja el a szennyeződéseket, az eredmény pedig tiszta, ragyogó és egészséges megjelenésű bőr. 

A Dermacol Black Magic arcmaszk főbb jellemzői

  • DERMACOL Black Magic hámlasztó arcmaszk a bőr méregtelenítésére
  • Különösen alkalmas a T-zóna területére
  • Megszabadít a mitesszerektől és a zsírosságtól
  • Eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket
  • A hámlasztó hatásnak köszönhetően tisztítja a bőrt
  • Aktivált fekete szénnel és nyugtató Aloe verával
  • Black Magic arcmaszk a tiszta és egészséges megjelenésű bőrért

Összetétel:
Aqua, Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, CI 77499, Sodium Polystyrene Sulfonate, Charcoal Powder, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Citric Acid, Eugenol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Geraniol, Linalool, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum.

Használat: 
Az arcmaszkot egyenletes rétegben vidd fel az alaposan megtisztított bőrre. Hagyd hatni 15-20 percig, majd óvatosan húzd le. Hetente 2-3 alkalommal használd. 


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Black Magic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Black Magic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Black Magic.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ