AD květen univerzal AlzaBoxy Q1

DERMACOL Butterfly Set

Termékkatalógus
DERMACOL Butterfly Set
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Butterfly Wings szempillaspirál 9 ml + Lip and Cheek pirosító multifunkcionális smink No.1 1,15 g + tartós körömlakk 5 napos Days Stay 11. nap Princess Rule 11 ml
Kód:  VBAL7793 Termékszám:  8595003119603 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Butterfly Set

A Dermacol Butterly szett mindent tartalmaz, amire a mindennapi sminkeléshez szükséged lehet. A készlet 9 ml-es Butterfly Wings szempillaspirált, 1,15 grammos Lip & Cheek no. 1 multifunkciós sminket és 1,1 ml-es 5 Days Stay no. 11 Prinecess Rule tartós körömlakkot tartalmaz.

Butterfly Wings szempillaspirál 

A Dermacol Butterfly Wings szempillaspirál intenzív fekete árnyalatban gondoskodik a csábító tekintetről és a vonzó megjelenésről. A szempillaspirál használata után épp olyan hosszúak és gyönyörűen dúsak lesznek a szempilláid, mint a pillangószárnyak. A szilikonkefe tökéletesen szétválasztja és kiemeli a szempillákat. Próbáld ki a Dermacol Butterfly Wings szempillaspirált, amely hosszan tartó, maszatolásmentes hatást biztosít, csomósodás nélkül.

A Dermacol Butterfly Wings szempillaspirál legfontosabb jellemzői

  • Szempillaspirál a maximális szempillahosszabbításért
  • Butterfly Wings intenzív fekete színben
  • A Dermacol szempillaspirál szétválasztja és kiemeli a szempillákat
  • Védi a pillákat a káros külső hatásoktól
  • Nem maszatolódik és nem ragad a szempillákra
  • A Dermacol Butterfly Wings hipoallergén és oftamológiailag tesztelt.

Összetétel:
aqua, synthetic beeswax, cera alba, paraffin, acrylates copolymer, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, myrica pubescens fruit cera, glyceryl stearate, argania spinosa kernel oil, acacia senegal gum, polybutene, glycerin, glyceryl behenate, pvp, talc, stearic acid, hydroxyethylcellulose, caprylyl glycol, hexylene glycol, propylene glycol, panthenol, peg-100 stearate,c20-40 alcohols, cetyl alcohol, laureth-21, ppg-2-deceth-30, peg-75 stearate, peg-40 hydrogenated castor oil, ceteth-20, steareth-20, copernicia cerifera cera, montan cera, polyethylene, sodium laureth sulfate, alcohol, triethanolamine, tocopherol, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, peg-8, citric acid, phenoxyethanol, sodium dehydroacetate, ci 77266 (nano), ci 77499.

Használat:
A kefét lassan, 3-4 alkalommal engedd siklani a szempillák tövétől a végekig.

Multifunkcionális Lip & Cheek no. 01 ajak- és arcsmink

A népszerű Dermacol kozmetikai márka Lip & Cheek Solid Cream Multi-Liner ragyogóvá varázsolja az arcodat és elbűvölő fényt ad az ajkaidnak. Öt különböző árnyalatban kapható, így ez a pirosító minden bőrtípushoz alkalmas. A Lip & Cheek egy olyan, ideális alternatívája a hagyományos pirosítónak és szájfénynek, amely mindig kéznél lehet. Az eredeti, aranyos csomagolás elsőpillantásra megragadja a tekintetet, és méretének köszönhetően a pirosító bármilyen táskában elfér.

A Dermacol Lip & Cheek no. 01 multifunkcionális smink legfőbb jellemzői

  • A Lip & Cheek feldobja az arcot és ellenállhatatlan fényt kölcsönöz az ajkaknak
  • A Dermacol multifunkciós smink egy pirosító és szájfény egyetlen termékben
  • A pirosító minden bőrtípusra alkalmas
  • Dermacol Lip & Cheek multifunkciós krémsmink pigmentekkel és gyöngyházfénnyel a tökéletes sminkhez
  • Aranyos és eredeti csomagolás
  • A Dermacol multifunkciós smink kompakt és bármilyen kézitáskában elfér

Összetétel:
isostearyl neopentanoate, mica, polymethyl methacrylate, ethylhexyl hydroxystearate, triethylhexyl trimellitate, c30-40 olefin, hydroxystearic acid, isononyl isononanoate, polybutene, pentaerythrityl tetraisostearate, isostearyl alcohol, silica, parfum, +/- ci 15850, ci 77718, ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 77742, ci 77891.

Használat:

Használat az arcon:
Vidd fel a választott árnyalatot ujjaiddal a sminkelt arcra, és körkörös mozdulatokkal egyenletesen dolgozd be a bőrébe, amíg teljesen eloszlatod.

Használat az ajkakon:
Kend az ajkakra, szükség szerinti erősségben.

5 Days Stay no. 11 Princess Rule körömlakk

Fedezd fel a DERMACOL 5 Days Stay hosszú élettartamú körömlakkját, amely hihetetlen, de akár 5 napig is tartós marad. Az egyedülálló textúra tökéletesen tapad, illetve tartós és erős filmréteget hoz létre a körmön a kopás és a lepergés ellen. Az UV-szűrőnek köszönhetően gyönyörű csillogással nyűgözi le viselőjét és környezetét, amely nem halványul el, és a szín sem fakul ki.  Elég egy réteg alkalmazása. Az intenzívebb szín és a hosszabb tartósság érdekében használj két réteget. A körömlak 25 árnyalatban kapható, így garantáltan megtalálod a megfelelőt minden alkalomhoz! 

A Dermacol 5 Days Stay no. 11 Princess Rule körömlakk fő jellemzői

  • hosszú élettartamú körömlakk, amely akár 5 napig is tartós
  • nincs szükség alaplakk vagy védő fedőlakk használatára
  • erős és ellenálló fólia a kopás és lepergés ellen
  • gyönyörű fény
  • az UV-szűrő megakadályozza a színek kifakulását és sárgulását
  • minden alkalomra megfelelő

Összetétel: 
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/neopentyl Glycol/trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-butyl Alcohol, Styrene/acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral, +/-: Ci 77891, Ci 77491, Ci 77499, Ci 19140,Ci 15850, Ci 15880.

Használat: 
Vigyél fel 1 réteget, vagy 2 réteget az intenzívebb színhatás érdekében. A körömlakk tartósságának meghosszabbításához használd a Fast Dry alaplakkot és az Ultra Gloss fedőlakkot. 


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Butterfly Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Butterfly Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Butterfly Sada.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ