AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

DERMACOL Longwear Cover Make-Up No.03

Termékkatalógus
DERMACOL Longwear Cover Make-Up No.03
Alapozó - folyékony, normál bőrre, hosszantartó, vízálló és hipoallergén, extrém fedésű, egységes bőrszín hatás
Kód:  DEKO3654 Termékszám:  85968660 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Longwear Cover Make-Up No.03

A Longwear Cover Make-Up No.03 a Dermacol márkától egy folyékony alapozó, amely egységes bőrtónust biztosít, hibátlan megjelenésű bőrt kölcsönöz az egész napra. Emellett a Longwear Cover alapozó vízálló, így bármilyen időjárásban tökéletes társad lehet. Másik előnye, hogy a terméket nem tesztelték állatokon, a termék összetétele pedig parabénektől, tartósítószertől, ásványi olajoktól és parfümöktől mentes, így ideális választás az allergiás felhasználók számára is. Összetételében előkelő helyen szerepel a jojobaviasz, amely védőréteget képez az arcon, ezzel éri elhogy a smink megfelelően tapadjon illetve hogy ne kenődjön el.

A Dermacol Longwear Cover Make-Up No.03 főbb jellemzői

  • A Longwear Cover Make-Up magas fedésű és vízálló
  • A Dermacol Longwear Cover alapozó nem tartalmaz parabéneket, tartósítószereket, ásványi olajokat, nem illatosított, ezért hipoallergén
  • 4 színárnyalat közül választhatsz
  • E-vitamint és jojobaviaszt tartalmaz
  • Nem tesztelték az állatokon
  • SPF 15 védőfaktorral véd a napfénytől

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű Longwear Cover alapozót a homlokodra, az orcádra, az orrodra és az álladra és dolgozd el a bőrödön. Azt ajánljuk, hogy az alapozó felvitele előtt használd a Dermacol White Magic primert.

Összetétel:
Bis-Hydroxyethoxypropyl Dimethicone, Isododecane, Dimethicone, Jojoba Esters, PEG-10 Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Disteardimonium Hectorite, Silica, Polymethylsilsesquioxane, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Triethoxycaprylylsilane, Tocopheryl Acetate, ± CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Térfogat:
30 ml


Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Longwear Cover Make-Up No.03 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Longwear Cover Make-Up No.03. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Longwear Cover Make-Up No. 03.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ