AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Dermacol Sexy Look

Termékkatalógus
Dermacol Sexy Look
5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalom: körömlakk, ajakfény és sminktisztító. Mindez elegáns Pompadour csomagolással.
Kód:  VBAL513 Termékszám:  8595003116473 Gyártó honlapja:

Dermacol Sexy Look

A DERMACOL Sexy Look szettben vízálló szempillaspirált is eltávolító sminklemosót, fénylő szájfényt és tartós körömlakkot tartalmaz. A teljes készlet egy divatos Pompadour húzózsinóros csomagban kapott helyet.

A DERMACOL Sexy Look ajándékszett legfőbb jellemzői

  • A készlet sminkeltávolító, ajakfényt és körömlakkot tartalmaz
  • A sminkeltávolító eltávolítja a vízálló make-up-ot is
  • A búzavirág kivonat frissíti a bőrt
  • A gyorsan száradó ajakfény akár 16 órát is tartós marad
  • A méhviasz és az E-vitamin megakadályozza az ajkak kiszáradását
  • Tartós, gél hatású körömlakk
  • A lakk tartós, nem kopik, és UV-szűrőt tartalmaz

Dermacol Eye Make-up Remover sminkeltávolító

A Dermacol Waterproof Eye Make-Up Remover sminkeltávolító finoman távolítja el a vízálló sminket az érzékeny szemfelületről, és búzavirág kivonatának köszönhetően tonizálja és frissíti a bőrt. Ez a sminkeltávolító minden bőrtípusra alkalmas, szemészeti szempontból tesztelt és nem tartalmaz alkoholt.

DERMACOL 16H Lip Colour

A forradalmian új, hosszantartó, kétfázisú, 2 az 1-ben Dermacol 16h Lip Colour szájfénnyel szó szerint ragyogni fogsz. A fényes szín tökéletesen illeszkedik az ajkakhoz és akár 16 órán keresztül is tartós marad, így mindig azt a hatást fogja kelteni, mintha épp a szépségszalonból jöttél volna. A rúzs gyorsan szárad, és tökéletesen fed. A szájfényt természetes, kiváló minőségű olajok, méhviasz és E-vitamin alkotja, amelyek megakadályozzák az ajkak túlzott kiszáradását.

DERMACOL 5 Days Stay Gel Effect körömlakk

Fedezd fel a DERMACOL hosszantartó gél alapú körömlakkját, amely hihetetlen hosszan, akár 5 napig is tartós marad. Az egyedülálló textúra jól tapad, és tartós réteget hoz létre a körmön a kopás és hámlás ellen. Ezzel a gyönyörű, ragyogó színnel elbűvölheted önmagad és környezetét, hiszen a szín nem fog fakulni az UV-szűrőnek köszönhetően. Elég egyetlen réteg alkalmazása. Az intenzívebb szín és a nagyobb tartósság érdekében két rétegben is felviheted a lakkot.

Összetétel

Körömlakk:
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Silica, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-Butyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Diacetone Alcohol, Synthetic Fluorphlogopite, Calcium Sodium Borosilicate, Aluminum Hydroxide, Methicone, +/- Mica, CI 77861, CI 77891 (nano), CI 77891, CI 77742, CI 77510, CI 77499, CI 77491, CI 77163, CI 75470, CI 42090, CI 19140, CI 15880

Ajakrúzs:
Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, C9-13 Isoparaffin, C11-12 Isoparaffin, Talc, Mica, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Propylparaben, Aluminum Hydroxide, CI 12085, CI 15850, CI 47005, CI 77491, CI 77492, CI 77891.
Szájfény:
Ricinus Communis Seed Oil, Cera Alba, Pentaerythrityl Stearate/Caprate/Caprylate/Adipate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Alcohol, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, BHT, Parfum.

Sminklemosó:
AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, ISOHEXADECANE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL, PANTHENOL, GLYCERIN, CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT, TETRASODIUM EDTA, LACTIC ACID, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, CL61565.


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dermacol Sexy Look Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Sexy Look. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dermacol Sexy Look.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ