Dino Frozen: Téli Kaland

Termékkatalógus
Dino Frozen: Téli Kaland
5 1 értékelés
Puzzle -3 × 55 db
Kód:  HRAif2158 Termékszám:  8590878335189 Gyártó honlapja:

Dino Frozen: Téli Kaland

A puzzle kirakós mindig is szórakoztató játék volt. Nagyszüleink is kedvüket lelték már benne és még a mai gyerekek körében sem vesztett népszerűségéből. A puzzle összerakása nagyszerű kikapcsolódás, ugyanakkor egy kreatív elfoglaltság, amely lehetővé teszi, hogy fejleszd a logikus gondolkodást és a finommotoros mozgást. Különböző nehézségű kirakós játékok közül válgathat, vannak könnyebb, a gyermekek számára készített darabok - kevesebb darab, nagyobb méret- , illetve vannak bonyolultabb, több ezer darabos kirakósok is, amelyek kirakása több napot is igénybe vehet. Ismered az érzést, amikor helyére kerül az utolsó kirakós darab is, és teljesítettél egy újabb kihívást?

Nem mindennapi kirakós

  • Hagyományos, pihentető szórakozás
  • Lehetőséget kínál, hogy fejleszd a finommotoros mozgást, logikai gondolkodást és a fantáziát
  • Kihívás Neked és barátaid számára
  • Tökéletes ajándék szeretteidnek
  • Összerakás után dekorációnak is felhasználható
 

Téli mulatság Elzával

A Jégvarázs (Frozen) egy népszerű és jól ismert mese a mai gyermekek körében. Vedd meg és tedd őket boldoggá ezzel a Jégvarázs tematikjájú kirakóssal. A jégkirály és kis társasága minden időjárás közepette remekül érzi majd magát. A dobozban 3 különböző témájú 55 darabos kirakós található, amelyeken Elza, Anna, Olaf a hóember, és Krisotff elevenednek meg. Nem hiányozhat egyik gyerekszobából sem.

 

Gyermekek számára megfelelő

Ezen kirakósok nehézségi szintje a legegyszerűbb kategóriába sorolható az összetettségük és időigényességük alapján, így bátran ajánljuk 5 éves kortól.

A Dino Jégvarázs - Téli kaland kirakósa cseh gyártmány. Az anyaga egészségre nem ártalmas, valamint strapabíró karton anyagból készült. Nem kell aggódnod, hogy esetleg valamelyik darab kimaradt az 165 darabból, mivel minden egyes csomagolás lézeres ellenőrző vizsgálaton ment keresztül, amely garanáltja, hogy nem fogsz hiányolni egyetlen darabot sem.

 

Paraméterek

Téma
Jégvarázs Kész!
Játék kategória
Puzzle Kész!

Innen ismerheted

Téma
Jégvarázs Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Puzzle Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Frozen: Téli Kaland Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Frozen: Zimní Radovánky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Frozen: Zimné radovánky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puzzle Dino Frozen: Winterspaß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puzzle Dino Frozen: Winterspaß.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ