30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

DJI Ronin-M

Termékkatalógus
DJI Ronin-M
5 1 értékelés
Stabilizátor - stabilizálással, kisebb kamerákhoz, 1580 mAh akkumulátorral
Kód:  CVI550 Termékszám:  DJIRON06 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DJI Ronin-M

A DJI PROFI Ronin-M egy generációs ugrás a kamera-stabilizációs technológiában. Speciális igényekhez igazított érzékelőkkel és erőteljes motorokkal rendelkezik, amelyek kiváló pontosságot biztosítanak fejlett algoritmusokkal. Felvételeid - például a sportban - simák és rázkódás nélküliek lesznek. Mindezek nagyszerű választást jelentenek nem csak a filmes szakemberek számára. A kamera mozgását távvezérlővel is vezérelheted.

Főbb jellemzők

  • Az állvány nem csak a filmes szakemberek számára készült
  • Szenzorokkal és erőteljes motorokkal felszerelt
  • Biztosítja a tökéletesen sima, rázkódásmentes képeket
  • 3 használati mód
  • Automatikus konfiguráció
  • Számos eszközzel kompatibilis

Egy pillanat alatt készen áll

A DJI PROFI Ronin-M állványt kisméretű kamerákhoz tervezték, ő maga is könnyű, mindössze 2,3 kg, és kompakt méretű. Egyszerűen tartod a kezedben, és egyenletes, folyamatos felvételeket készítesz vele. A rendkívül pontos szenzorok és fejlett algoritmusok olyan rendszert alkotnak, amely pontos szögelfordítás - vezérlést biztosít a +/ - 0,02° tartományban. Az eredmény a legkorszerűbb világszínvonalú technológia és egyedi felvételek készítése.

Fejlett stabilizáció

A PROFI Ronin-M állvány segítségével hosszú felvételeket készíthetsz megszakítás nélkül. 3 üzemmód közül választhatsz a beállítások módosítása nélkül: egy dobozban, függőleges helyzetben és aktatáskában. A SmoothTrack mindent sima kameramozgássá alakít át, függetlenül attól, hogy te mennyire erőteljesen mozogsz vele. Könnyen beállíthatod a stabilitás szintjét. Beltéri felvételeid alkalmával a csendes üzemmódot fogod kedvelni. Egész nap dolgozhatsz az állvánnyal. A készlet tartalmaz egy cserélhető 1580 mAh-s akkumulátort, ami körülbelül 3 órán keresztül működőképes. Kompakt a készülék, így egy tartalékot is magaddal vihetsz. A rugalmasság az egyik kifejezett előnye a DJI Assistant-nek, amely kompatibilis az  iOS-szel és Android-dal is, amelyeken keresztül számos beállítás módosítható.

Rugalmas szerkezet

A Ronin-M állvány kitűnő segítség akkor, amikor szorít az idő: elkezdheted a felvételkészítést a beállításokkal együtt 5 percen belül. Miután csatlakoztattad a kamerát, egyszerűen nyomd meg a stabilizáló gombot minden további eszköz használata nélkül! Utazás közben nagyra fogod értékelni a könnyű szétszedését. A robusztus magnézium-konstrukció biztosítja az állvány erősségét súlygyarapodás nélkül. Ezt az állványt nem egy konkrét kameratípushoz tervezték. Úgy épül fel, hogy bármelyik kamerát képes hordozni: egy kis Micro-Four-Thirds kompakttól kezdve a nehezebb rendszerekig, mint amilyen a Red Epic kamera.

További információ

3 üzemmód
Egy tartóban
Függőlegesen
Aktatáskaként

Csatlakozók
Bluetooth
USB
2,4 GHz-es vevőkészülék

Egyéb funkciók
Hőmérséklet szenzor
Fejlett, 32 bites DSP processzor

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DJI Ronin-M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Ronin-M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DJI PROFI Ronin-M.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ