AP+ nový vizuál 0% splátky Siguro

DOVE Eredeti díszdoboz

Termékkatalógus
DOVE Eredeti díszdoboz
Kozmetikai ajándékcsomag
Kód:  VBAL8285 Termékszám:  8710522980101 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DOVE Eredeti díszdoboz

Ajándékozza meg szeretteit a DOVE legjobb bőrápolásával. A minőségi összetételnek, a gyengéd és gyengéd ápolásnak és a tökéletes eredményeknek köszönhetően abszolút mindenki értékelni fogja ezt a készletet. A kozmetikai készlet egy gyengéd tusfürdőt és egy szilárd szappant tartalmaz. Az egyedülálló Nutrium Moisture technológiának köszönhetően a gél gyengéden tisztít, hidratál, biztosítja a szükséges tápanyagokat és védi a bőrt. Használat után a gél azonnal felfrissíti a bőrt és kellemes illatú. A szappantartó tabletta 1/4 hidratáló krémből áll, amely a hagyományos szappannal ellentétben nem szárítja ki a bőrt, nem irritálja azt, és gyengéden eltávolítja a bőrpikkelyeket is. A DOVE Original ajándékcsomagot egy elegáns fehér-kék dobozba rejtettük, amely letisztult dizájnjával tökéletesen jellemzi a DOVE márkát.

A DOVE Original kozmetikai díszdoboz legfontosabb jellemzői

  • Ajándékcsomag nőknek
  • Elektáns csomagolásban szállítjuk
  • A DOVE szett tusfürdőt és szilárd szappant tartalmaz.
  • Gyengéd bőrtisztítás és mélyápolás
  • Különleges összetételű termékek
  • A DOVE Original szett minden bőrtípusra alkalmas.

Tartalom:
Dove tusfürdő mélyen tápláló
Dove szilárd szappan Original

A tusfürdő összetétele:
Aqua, Kokomidopropil-bétain, Nátrium-hidroxipropil-keményítő-foszfát, Lauric acid, Nátrium-lauroil-glicinát, Nátrium-lauroil-izetionát, Hidrogénezett szójaolaj, Sodium chloride, Helianthus annuus hibrid olaj, Glicerin, Parfüm, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Stearic acid, Palmitinsav, Nátrium-izetionát, Citric acid, Sodium hydroxide, BHT, Tetrasodium EDTA, Butylene glycol, DMDM hydantoin, Nátrium benzoát, Jodopropinil, Butil-karbamát, Zinc oxide, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.

A szilárd szappan összetétele:
Nátrium-lauroil-izetionát, Stearic acid, Nátrium-palmitát, Lauric acid, Aqua, Nátrium-izetionát, Nátrium-sztearát, Cocamidopropyl betaine, Nátrium-pálmakernelát, Glicerin, Parfüm, Sodium chloride, Zinc oxide, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium-etidronát, Alumínium-oxid alfa-izometil-ionon, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Kumarin, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, C I 77891.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOVE Eredeti díszdoboz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Original dárková kazeta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOVE Original dárková kazeta.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ