Slevy s AP+ 0% splátky Siguro

DOVE Glowing Ritual

Termékkatalógus
DOVE Glowing Ritual
3,0 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - nőknek, tartalma: Glowing Ritual Lotos ápoló tusfürdő 250 ml, Invisible Care Floral Touch izzadásgátló spray 150 ml és Pink krémszappan 100 g - 897,50 Ft/100 ml
Kód:  VBAL8265 Termékszám:  8710522980514 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DOVE Glowing Ritual

A DOVE ajándékdoboz egy tusfürdőt, egy izzadásgátló gélt és egy krémtablettát tartalmaz, amelyek mindegyike jól bevált bőrápoló termék. Szabadalmaztatott technológiáikkal garantálják a bőséges bőrtáplálást és hidratálást. A Glowing Ritual tusfürdő a lótuszvirág kivonatot rizsvízzel kombinálja, gyengéden tisztít és visszaadja a bőr ragyogását. Mélyen táplálja a bőr felső rétegeit, miközben hidratálja, puhítja és felfrissíti a bőrt. A DOVE Invisible Care Floral izzadásgátló megvédi a bőrt az izzadástól, és hidratáló összetevőinek köszönhetően ápolja a hónalj alatti bőrt is. Nem hagy nyomot a ruházaton. A DOVE Pink krémtisztító tabletta hidratáló és lágyító hatású, és nem szárítja ki feleslegesen a bőrt, mint a hagyományos szappanok. 

A DOVE Glowing Ritual ajándékdoboz legfontosabb jellemzői

  • A DOVE készlet tusfürdőt, izzadásgátló gélt és krémes mosakodó tablettát tartalmaz
  • A Glowing Ritual tusfürdő a lótuszvirág kivonatot rizsvízzel kombinálja
  • Gyengéden tisztít, táplál és visszaadja a bőr ragyogását
  • Az izzadásgátló ápolja a bőrt, megakadályozza a kellemetlen szagokat és az izzadást, valamint nem hagy maradványokat a ruházaton
  • A DOVE Pink tisztítótabletta hidratálja és puhítja a bőrt
  • A Glowing Ritual ajándékdoboz nagyszerű ajándék minden nő számára

A DOVE Glowing Ritual ajándékcsomag tartalma:
1× DOVE Glowing Ritual lótusz tusfürdő, 250 ml
1× DOVE Invisible Care Floral Touch izzadásgátló spray, 150 ml
1× DOVE Pink krémtisztító tabletta, 100 g

Összetétel:
Tusfürdő:
Aqua Sodium lauroyl glycinate Cocamidopropyl betaine Sodium lauroyl isethionate Sodium chloride Lauric acid Glycerin Parfum BHT Butylene glycol Carbomer DMDM hydatoin Iodopropynyl butylcarbamate Nelumbo nucifera flower extract Sine adipe lac Oryza sativa bran extract Oryza sativa germ oil PEG-150 pentaerythrityl tetrasearate PEG-40 hydrogenated castor oil PPG-2 hydroxyethyl cocamide Sodium benzoate Sodium hydroxide Sodium isethionate Stearic acid Tetrasodium EDTA Trideceth-9 Zinc oxide Benzyl alcohol Benzyl salicylate Coumarin Hexyl cinnamal Hydroxycitronellal Linalool CI 17200.

Izzadásgátló:
Butane,Isobutane,Propane,Cyclopentasiloxane,PPG-14 butyl ether,Aluminum chlorohydrate,Parfum,Disteardimonium hectorite,Octyldodecanol,BHT,Helianthus annuus seed oil,Propylene carbonate,Dimethiconol,Tocopheryl acetate,Benzyl alcohol,Benzyl benzoate,Citronellol,Geraniol,Hexyl cinnamal,Limonene,Linalool.

Tabletta:
Sodium lauroyl isethianoate,Stearic acid,Sodium palmitate,Aqua,Lauric acid,Sodium isethionate,Sodium stearate,Cocamidopropyl betaine,Sodium palm kernelate,Glycerin,Parfum,Sodium chloride,Propylene glycol,Zinc oxide,Tetrasodium EDTA,Tetrasodium etidronate,Alumina,Alpha-isomethyl ionone,Benzyl alcohol,Butylphenyl methylpropional,Citronellol,Coumarin,Hexyl cinnamal,Limonene,Linalool,CI 14700,CI 17200,CI 77891.



Paraméterek

Űrtartalom
400 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Szappan, Tusfürdő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
400 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Szappan, Tusfürdő Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOVE Glowing Ritual Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Glowing Ritual dárková kazeta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOVE Glowing Ritual darčeková kazeta.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ