Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz, dobozzal

Termékkatalógus
Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz, dobozzal
5 6 értékelés
Hajszárító - ionizálás, diffúzor, teljesítmény 1600 W, hideg levegő, gyors felmelegedés, 3 sebességfokozat, 4 hőmérséklet fokozat, koncentrátor, tok a csomag része, kábel hossza 2,7 m, réz és ezüst kivitel
Kód:  DYSFV748 Termékszám:  DS-411117-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz, dobozzal


Dyson Supersonic
a legújabb technológiával és öt tartozékkal

Dyson Supersonic HD07 hajszárító a gyors szárításért extrém hőmérséklet nélkül, most új tartozékkal a szerteágazó hajra.


A Dyson Supersonic HD07 minden hajtípushoz alkalmas

A különböző hajtípusok hosszas és alapos tesztelésének eredményeként egy speciális, újratervezett tartozékcsalád született, minden hajtípus különböző módon történő formázásához. Az innovatív Flyway tartozék a szerteágazó hajra hab a tortán. A mágneses formázó tartozékok egyszerűen felcsatolhatók a Dyson Superson HD07 hajszárítóra, és formázás közben cserélhetők.




A Dyson Supersonic HD07 a legújabb technológiával rendelkezik a szerteágazó haj ellen

A Dyson Supersonic HD07 a professzionális stylistok által inspirált új tartozék a szerteágazó hajakra a Coanda-effektust használja, hogy a finom, rövidebb és szerteágazó hajszálakat a hosszabbak alá simítsa. Akár otthonod kényelmében is kényeztetheted magad a tökéletes, szalonszerű hajszárító hatással.


AirMultiplier technológia - gyors szárítás a tökéletes frizura érdekében

A Dyson Supersonic HD07 hajszárító egy kicsi, mégis nagyon erős Dyson V9 digitális motorral rendelkezik, amely 110 000 fordulat/perc fordulatszámmal forog, és másodpercenként akár 13 liter levegőáramot is létrehoz. A hajszárító átlagosan akár 6x gyorsabb, mint a konkurens gépek. Az Air Multiplier technológia erőteljes légáramlást hoz létre, amely gyors szárítást biztosít és precíz formázást tesz lehetővé.


Dyson Supersonic HD07 hajszárító intelligens hőmérséklet-szabályozással rendelkezik

A szélsőséges hőmérsékletek hatására az egyes hajszálakban apró pórusok alakulhatnak ki, amelyek minden irányba szórják a fényt, csökkentve ezzel a haj természetes fényét. A Dyson Supersonic HD07 intelligens hőmérséklet-szabályozással rendelkezik (másodpercenként több mint 40-szer méri a légáram hőmérsékletét), így segít megelőzni a hajszálak ilyen károsodását - így a hajad gyönyörűen fényes lesz. Az érzékeny fejbőr védelme mellett a kíméletes szárító tartozék megvédi a festett és a természetes hajat egyaránt a szélsőséges hőmérséklettől, és megakadályozza a szín kifakulását.


A Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz hajszárító jellemzői


Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz, dobozzal


Három sebességfokozat
Magas - gyors szárításhoz

Közepes - normál szárításhoz
Alacsony - természetes szárításhoz

Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz, dobozzal


Négy hőmérsékleti beállítás
100 °C gyors szárítás és formázás
80 °C - normál szárítás
60 °C - kíméletes szárítás
28 °C - egyenletes hideg levegőáramlás

Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz, dobozzal


Hideg fék
28°C-os gyors lehűtés a frizura rögzítéséhez


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Tok Kész!

Szín

Szín
Réz, Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson Supersonic HD07 ezüst/réz, dobozzal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Supersonic HD07 stříbrná/měděná s boxem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson Supersonic HD07 strieborno/medený s boxom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic HD07 Silber/Kupfer mit Box. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic HD07 Silber/Kupfer mit Box.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ