EIN-O - Az optika, a fények és a színek szórakoztató titkai

Termékkatalógus
EIN-O - Az optika, a fények és a színek szórakoztató titkai
4,7 3 értékelés
Készségfejlesztő játék - fiúknak és lányoknak, ajánlott: 8 éves kortól
Kód:  HRAa5817 Termékszám:  8595582223289
EIN-O - Az optika, a fények és a színek szórakoztató titkai Megszűnt

EIN-O - Az optika, a fények és a színek szórakoztató titkai

Színek. Olyan dolgok, amiket maguktól értetődőnek veszünk. Talán észre sem vesszük, milyen szép a világunk velük. Nyissuk ki a szemünket és vegyük észre, miként változtatják meg világunkat a színek és a fények! Ősztől télig, tavasztól nyárig.. Miért fehér a menyasszonyi, és miért fekete az özvegyi ruha? Miért irritálja a vörös ruha a bikákat? Miért kék az ég...?

Legfontosabb jellemzők:

  • A logikus gondolkodás fejlesztéséhez
  • A természetes kíváncsiság elősegítéséhez
  • Tanulás, játékok formájában

Fedezd fel a színkeverés nagy titkait

Fedezd fel a színek rejtélyes tulajdonságait. Jöjj rá számos varázslatos titok nyitjára, amelyek mind-mind a színekkel és a fényekkel állnak kapcsolatban! Gyönyörködj és fedezz fel egy végtelen színskálát, és vesd bele magad a színkeverés rejtelmeibe. Fejtsd meg, miként változtatja meg a színkereket a fény és mozgása. Fedezd fel, mi rejlik egy prizma mögött. Minden egyes lépés és feladat során egy jól illusztrált útmutató lesz segítségedre. Ajánlot: gyermekek számára, 6 éves kortól.

 

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról szóló minden rendelkezésének, valamint minden, a cseh törvényhozásban lévő jogi normának és szabályozásnak. Természetesen a termék rendelkezik CE konformitási minősítéssel is.

 

Paraméterek

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EIN-O - Az optika, a fények és a színek szórakoztató titkai Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EIN-O - Zábavná optika tajemství světla a barev. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EIN-O - Zábavná optika tajomstvo svetla a farieb. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Die unterhaltsamen Geheimnisse der Optik, des Lichtes und der Farben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Die unterhaltsamen Geheimnisse der Optik, des Lichtes und der Farben.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ