Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Electrolux ESF2000

Termékkatalógus
Electrolux ESF2000
3,0 2 értékelés
Gyümölcscentrifuga - 800 W, max. 10.000 fordulat percenként, 2 sebesség, 0,8 literes légyűjtő, 2 literes hulladéktároló, dupla rozsdamentes acél szűrő, speciális motor visszacsatolással (automatikus fordulatszámszabályozás a pillanatnyi terhelés alapján)
Kód:  ELXOV001 Termékszám:  ESF2000 Gyártó honlapja:

Electrolux ESF2000

Ez a tökéletes tervezésű Electrolux gyümölcscentrifuga nemcsak a kedvenc eszköze lesz a gyümölcs- és zöldséglevek elékészítésére, hanem esztétikus darabját is fogja képezni konyhájának. A gyümölcsprés kettős szűrési technológiája a dupla rozsdamentes acél szűrőnek köszönhető,  mellyel így több lét nyerhet ki a kedvenc gyümölcséből vagy zöldségéből.  A könnyű kezelhetőség érdekében a töltőnyak kialakítása széles és tágas, így akár egész gyümölcsöt is behelyezhetünk, anélkül hogy feldarabolnánk. A készüléknek nagy lé- és gyömölcshúsgyűjtő tartálya van, így nagy mennyiségű italt készíthetünk azok folyamatos ürítése nélkül.

Főbb jellemzői

  • rozsdamentes acél kivitel
  • Dupla szűrési technológia
  • Különleges 800 W-os motor teljesítmény
  • Automatikus sebesség az aktuálsis terhelés alapján
  • Széles és tágas töltőnyak
  • Kivehető alkatrészei mosogatógépben tisztíthatóak
  • Tapadókorongos lábak a stabilitás érdekében
  • Méretek: 402 mm x 323 mm x 220 mm

A prés különleges motorja (800 W teljesítmény) visszacsatolással és két sebességfokozattal rendelkezik, hogy minden típusú gyümölcs és zöldség facsarási igényeihez igazodjon. Ráadásul az aktuális terhelésnek megfelelő a fordulatszámot automatikusan szabályozza (maximum 10.000 fordulat / perc), amely meghosszabbítja a készülék élettartamát. Előnye kétségtelenül egyszerű karbantartásának köszönhető, hiszen a leválasztható részek könnyen tisztíthatóak mosogatógépben.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux ESF2000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux ESF2000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux ESF2000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux ESF2000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux ESF2000.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ