Slevy s AP+ Shop roku

Electrolux PA91-604GY

Termékkatalógus
Electrolux PA91-604GY
4,0 14 értékelés
Légtisztító - 620 m³/h légtisztító teljesítmény, 41 W teljesítményfelvétel, 129 m² max. ajánlott szobaméret, 17 - 49 dB(A) zajszint, antibakteriális szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, okos funkciók, levegőminőség jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, méret: 72,5 × 31,5 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Kód:  ELECV587 Termékszám:  950011385 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux PA91-604GY

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszaid vannak? Ebben az esetben tökéletes lesz számodra egy ilyen ELECTROLUX Pure A9 PA91-604GY légtisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. A fejlett technológia és az effektív antibakteriális szűrő segít, hogy minden lélegzetvétellel friss levegőt élvezhess. Elegendő teljesítményének köszönhetően 129 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült. Stílusos megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kapott, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Electrolux PA91-604GY Lifestyle
Légtisztító Electrolux PA91-604GY Jellemzők/technológia

Electrolux PA91-604GY légtisztító fontosabb paraméterei

  • Eme ELECTROLUX légtisztító segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt
  • Filter típusa: antibakteriális
  • 129 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült
  • 620 m³/h teljesítménnyel bír
  • Az ionizációs funkció hatékonyabbá teszi a tisztítási folyamatot
  • A teljesítményét igény szerint szabályozhatjuk
  • A beépített időzítővel bekapcsolhatjuk a légtisztítót egy adott intervallumra
  • A légtisztító könnyen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül
  • Támogat olyan technológiákat, mint Wi-Fi
  • A kijelzőn naprakész információk érhetők el
  • Levegőminőség-érzékelővel
  • Egy ilyen hasznos ELECTROLUX levegő tisztító teljesítménye 41 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 17 dB(A), illetve a maximális érték 49 dB(A)

Bármikor számíthatsz erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a népszerű ELECTROLUX gyártótól

Egy ilyen modern ELECTROLUX légtisztító készülék számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. A légtisztító készülék automatikus üzemmódja biztosítja, hogy teljesítménye optimálisan alkalmazkodjon a levegő minőségéhez. Minden automatikusan, a beavatkozásunk nélkül történik, így nem kell aggódnunk semmilyen beállítás miatt. Lehetőség van a teljesítmény beállítására, így kiválaszthatjuk az adott igényeinknek megfelelő legjobb tisztítási szintet. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk, hogy a léglevegő tisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív. Pontosan érzékeli az aktuális levegőminőséget, majd jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód elindításának.

Légtisztító Electrolux PA91-604GY Oldalnézet
Légtisztító Electrolux PA91-604GY Képernyő

Egyszerű kezelés és modern felszereltség

Ezen ELECTROLUX légtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkent a por mennyisége a szobában, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A levegő tisztító kényelmesen vezérelhető egy mobil alkalmazás segítségével, amely lehetővé teszi a bekapcsolását vagy a kívánt tisztítási mód kiválasztását. Olyan technológiákkal kompatibilis, mint Wi-Fi. A szükséges információk a könnyen leolvasható kijelzőn jelennek meg.

Ezen ELECTROLUX légtisztító érdekes funkcióival lep majd meg

Egy ilyen praktikus ELECTROLUX légtisztító készülék nagyszerű eszköz, amellyel friss és tiszta környezetet teremthetünk otthonunkban. A levegő ionizációs funkció negatív töltésű ionokat hoz létre, amelyek ellensúlyozzák az allergéneket és növelik a levegő tisztaságát. Növeli a szűrési hatékonyságot, mivel hozzájárul a porszemcsék összecsomósodásának felgyorsításához. Az ionizátor fő célja a teljes folyamat hatékonyságának növelése és még azoknak a részecskéknek az eltávolítása is, amelyek egyébként szabadon maradnának a levegőben. Az éjszakai üzemmód csendes működést és csökkentett világítást biztosít, így alvás közben is bekapcsolva hagyhatjuk, nem fog minket zavarni.

Légtisztító Electrolux PA91-604GY Jellemzők/technológia
Légtisztító Electrolux PA91-604GY Hátoldal

A tökéletes szűrőrendszer mindent kiszűr

Egy ilyen modern ELECTROLUX légtisztító beszívja a levegőt, amely aztán áthalad a szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. Az antibakteriális szűrő jelenléte biztosítja a levegőben lévő baktériumok hatékony eltávolítását. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Egy ilyen ELECTROLUX légtisztító készülék 620 m³/h kapacitással büszkélkedhet. A háztartási légtisztító diszkrét és nagyon halk. A legalacsonyabb zajszint értéke 17 dB(A), illetve az érték legfeljebb 49 dB(A).

Méretei:

72,5 × 31,5 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Kompatibilis alkalmazások
Gyártó saját alkalmazása Kész!
Teljesítményfelvétel
41 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
620 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
129 m2 Kész!
Maximális zajszint
49 dB(A) Kész!

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások
Gyártó saját alkalmazása Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
41 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
620 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
129 m2 Kész!
Maximális zajszint
49 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
17 dB(A) Kész!
Tulajdonságok
Okos funkciók Kész!
Felszereltség
Kijelző Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Antibakteriális Kész!

Méret & súly

Szélesség
31,5 cm Kész!
Mélység
31,5 cm Kész!
Magasság
72,5 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux PA91-604GY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux Pure A9 PA91-604GY. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux PA91-604GY.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ