30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Electrolux WQ61-40OG

Termékkatalógus
Electrolux WQ61-40OG
4,8 27 értékelés
Álló porszívó - 2 az 1-ben, minden típusú padlóhoz, 4,5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 2100 mAh kapacitás, 27 W teljesítmény, 45 perc üzemidő, mosható szűrő, habszűrő és epa e10 szűrő, 0,3 l-es tartály, tisztító kefe, fali tartó, töltöttségjelző, padló-/szőnyegkefe, puhított kerekek, teljesítmény szabályozás és résszívó, színe: zöld
Kód:  ELETV164 Termékszám:  900277515 Gyártó honlapja:

Electrolux WQ61-40OG

Használd az Electrolux WQ61-40OG rúdporszívót az egész háztartás kényelmes porszívózásához. A porszívó első pillantásra lenyűgöz a stílusos zöld színkivitelével, amelynek köszönhetően elnyerte a 2021-es rangos Red Dot Design Award díjat termékdesign kategóriában. Az Electrolux porszívóval való munka során értékelni fogod a könnyű súlyt, amely kényelmes kezelést tesz lehetővé, és a kivehető egységnek köszönhetően kényelmesen tisztíthatod a padlószint feletti helyeket is – mint például az autót. Az Electrolux WQ61-40OG akkusporszívóhoz portartozék és réstisztító kefe is tartozik, amelyek tisztítás után könnyedén tárolhatók közvetlenül a készülék testében.

Az Electrolux WQ61-40OG rúdporszívó legfontosabb jellemzői, zöld

  • Az axiális ciklon technológia nagy teljesítményt biztosít otthonod porszívózásakor
  • Az ergonomikus kialakítás és a kis súly kényelmes kezelést tesz lehetővé
  • Electrolux WQ61-40OG rúdporszívó stílusos zöld színkivitelben
  • Maximálisan akár 45 perc működési idő eco üzemmódban mindössze egyetlen töltéssel
  • Az ötfokozatú szűrés a mikrorészecskék akár 99,99%-át eltávolítja
  • Az Electrolux WQ61-40OG rúdporszívószámos tartozékkal van felszerelve

Technológia a nagyobb teljesítmény elérése érdekében

Az Electrolux WQ61-40OG rúdporszívó axiális ciklon technológiával rendelkezik, amely a portartály megtelése után is biztosítja a nagy teljesítményt. Takarékos üzemmódban a porszívó akár 45 percig is bírja, így az egész háztartást gond nélkül kitakaríthatod. 2021-ben az Electrolux WQ61-40OG rúdporszívó elnyerte a rangos Red Dot díjat a termékdesign kategóriában.

Az Electrolux WQ61-40OG ergonomikus kialakításával tűnik ki

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően az Electrolux WQ61-40OG rúdporszívó kezelése rendkívül kényelmes. Használatakor értékelni fogod a kis súlyát, így hosszabb ideig dolgozhatsz vele. Egy kivehető kézi egység is a rendelkezésedre áll különböző fogási lehetőségekkel, amelyeket padlószint feletti tisztításhoz vagy autó porszívózásához használhatsz.

Kiváló minőségű szűrés

Az Electrolux WQ61-40OG rúdporszívó kiváló minőségű, ötfokozatú levegőszűrést kínál, amely megbízhatóan távolítja el a mikrorészecskék akár 99,99%-át. Ennek köszönhetően könnyedén biztosíthatod a tökéletesen tiszta háztartást por vagy pollenszemcsék, állatszőr és egyéb allergének nélkül.

Praktikus tartozékok az Electrolux WQ61-40OG porszívóhoz

Az Electrolux WQ61-40OG rúdporszívó használatakor értékelni fogod a gazdag tartozékokat. Közéjük tartozik egy porkefe és egy réstisztító kefe, amellyel még a nehezen elérhető helyeket is kényelmesen kitisztíthatod. Tisztítás után a tartozékok könnyedén tárolhatók az Electrolux WQ61-40OG rúdporszívó testében, így azok tárolása nagyon kényelmes, a tartozékok pedig mindig kéznél vannak.

Paraméterek

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre Kész!
További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, Habszűrő, EPA E10 szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
27 W Kész!

Méret & súly

Szélesség
25,5 cm Kész!
Magasság
110,5 cm Kész!
Mélység
14 cm Kész!
Tömeg
2,65 kg Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux WQ61-40OG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux Well Q6 WQ61-40OG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux WQ61-40OG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux WQ61-40OG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux WQ61-40OG.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ