0% splátky Siguro AP+ plus nový vizuál

Elite Arion AL13

Termékkatalógus
Elite Arion AL13
Edzőgörgő - könnyű és erős keret, három erősségi fokozat, nagyobb biztonság és jobb tekerési élmény még nagyobb sebességnél is, egyszerűen tárolható, egyetlen mozdulattal összecsukható
Kód:  SPTbd0994 Termékszám:  8020775017890 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Elite Arion AL13

Az egyedülálló Elite Arion AL13 Cycle görgő rendkívül praktikus segítőd lehet, hiszen lehetővé teszi az otthoni, kényelmes edzést. Kis tömegének köszönhetően könnyű kezelni, és a kiváló tervezésnek hála egyetlen mozdulattal összecsukható. A könnyű és strapabíró keret három erősségi szintet is kínál. A kiváló minőségű anyagok hosszú élettartamot biztosítanak. Az egyedülálló alumínium görgők nagyobb élményt és kiváló biztonságot nyújtanak még magasabb sebességnél is.

Elite Arion AL13 görgő legfontosabb jellemzői

  • Az alumínium görgők nagyobb biztonságot és egyedülálló tekerési élményt biztosítanak
  • Az útfelület tökéletes szimulációja
  • Három erősségi szint közül választhatsz
  • Alkalmas kezdőknek és profi kerékpárosoknak
  • Az Elite görgő egyszerűen tárolható és könnyen mozgatható

Nem akarsz majd leszállni az Elite görgőről

Az Elite Arion görgő rendkívül könnyű és stabil keretet kapott. A biztonságos edzés érdekében a görgők parabolikus alakját úgy alakították ki, hogy tökéletes egyensúlyt és stabilitást biztosítsanak tekerés közben. Az integrált platform megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a fel- és leszállást. Az átgondolt kialakításnak köszönhetően egyszerűen tárolható, mozgatása és kezelése igazán könnyű. A felhasznált ipari csapágyak miatt az Elite Arion görgő hosszú élettartammal rendelkezik, valamint alacsony zajszintet garantál, amit az otthon minden lakója értékelni fog. A görgő mind MTB, mind pedig országúti kerékpárral használható.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elite Arion AL13 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elite Arion AL13. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elite Arion AL13. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elite Arion AL13. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elite Arion AL13.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ