Shop roku MPLA317262

Előrendelhető PC játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(25)
Xbox Series X
(1)
Xbox Series S
(1)
Licenc
Doboz
(23)
Letölthető
(2)
Kulcs
Steam
(4)
Xbox Live
(1)
Microsoft Store
(1)
Műfaj
Akció
(16)
RPG
(12)
Stratégiai
(1)
Sport
(2)
Szimulátor
(2)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szöveg
CS
(1)
EN
(25)
DE
(15)
RU
(1)
PL
(1)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Zh
(1)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
EN
(25)
DE
(13)
FR
(1)

Amennyiben az általad választott Előrendelhető PC játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Előrendelhető PC játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Előrendelhető PC játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Előrendelhető PC játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Előrendelhető PC játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Előrendelhető PC játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Előrendelhető PC játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Előrendelhető PC játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Előrendelhető PC játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
25 termék
Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja akció, RPG és lövöldözős A Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology mind a hét sikeres játékot (letöltőkóddal) és a hivatalos bővítményeket tartalmazza egy prémium gyűjtői szettben, amely a Fallout 76, Fallout 4: Game of the Year Edition, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition, Fallout Tactics, Fallout 2 és Fallout. A gyűjteményt egy exkluzív mini bomba tokba csomagolták, hallható bomba hanggal kiegészítve.
Előrendelési ár
24 490 Ft
Megjelenés dátuma: április 11, 2024
Termékkód: WG1449
STALKER 2: Heart of Chornobyl
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Fedezd fel Csernobil hatalmas lezárt övezetét, amely tele van veszélyes ellenségekkel, halálos anomáliákkal és nagy erejű tárgyakkal. Vedd fel a magányos stalker szerepét, és fedezd fel ezt a foto-realisztikus nyílt világot.
Előrendelési ár
30 590 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 5, 2024
Termékkód: WG1325
Alone in the Dark
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Az 1920-as években Emily Hartwood nagybátyja eltűnt a messzi délen. Edward Carnby magándetektívvel együtt elindul a Derceto Manorba, az elmebetegek otthonába, ahol valami rejtélyes dolog leselkedik rájuk. Furcsa lakókkal, lidérces világgal, veszélyes szörnyekkel találkozhatsz, és végül felfedezheted a növekvő gonoszság terveit.
Előrendelési ár
20 890 Ft
Megjelenés dátuma: március 20, 2024
Termékkód: WG1383
South Park: Snow Day!
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz Cartmanhez, Stanhez, Kyle-hoz és Kennyhez háromdimenziós szépségben, hogy megünnepeljék azt a varázslatos napot minden kisgyerek életében - amikor elkezd havazni! Hívd meg akár három barátodat, hogy harcoljanak South Park hófödte utcáin, hogy megmentsék a világot, és élvezzék a szabadnapot.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: március 26, 2024
Termékkód: WG1434
Dragon Age: Dread Wolf Rises - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG - A legendás franchise visszatérése.
Előrendelési ár
15 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1109
The Thaumaturge
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
12 690 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1420
House Flipper 2
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja szimulátor - Itt az ideje leporolni a bontókalapácsot - a House Flipper vadonatúj formában tér vissza. Vásárolj és újíts fel lepusztult házakat... vagy talán újakat szeretnél építeni? Most megteheted. Kezdj tapasztalatlan felújítóként, és keress egy vagyont azzal, hogy segítesz a festői Pinnacove városka lakóinak felújítani otthonaikat.
Előrendelési ár
16 790 Ft
Megjelenés dátuma: március 29, 2024
Termékkód: WG1439
Dragons Dogma 2
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, amely két nemzetet tartalmaz, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez
Előrendelési ár
26 190 Ft
Megjelenés dátuma: március 22, 2024
Termékkód: WG1446
Test Drive Unlimited: Solar Crown
PC játék - dobozos változat, műfaja versenyzős
Előrendelési ár
32 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1331
Titan Quest 2
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nemezis, a bosszú istennője elszabadult. Megfertőzte a Sors Szövetét, és mindenkit, aki szembeszáll vele, örök kínszenvedésre ítélt - téged is beleértve. Fogj fegyvert, harcolj az istenek oldalán, és hívd ki magát a sorsot, hogy megállítsd Nemesis-t, kiszabadítsd azokat, akiket megbüntetett, és meséld el saját epikus történetedet.
Előrendelési ár
22 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1431
Gothic
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG
Előrendelési ár
22 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1384
Tempest Rising
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - Egy klasszikus, valós idejű bázisépítő stratégiai játék, amely egy alternatív történelem modern háborús világában játszódik.
Előrendelési ár
17 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1389
Sociable Soccer 24
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és árkád - A Sociable Soccer 24 gyors és gördülékeny arcade játékmenete egyértelműen a legérdekesebb tulajdonsága. A játékot könnyű játszani, de nehéz elsajátítani. Az egyjátékos módban egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő feladat a ranglétrán feljebb jutni a ligákban, ahol toborozhatod és fejlesztheted a csapatodat; míg az online többjátékos módban lenyűgöz a játék sebessége és gördülékenysége.
Előrendelési ár
12 090 Ft
Megjelenés dátuma: május 24, 2024
Termékkód: WG1442
Wrath: Aeon Of Ruin
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Te külföldi vagy. Egyszer áthajóztál az Időtlen tengeren, és most egy haldokló világ partjainál találod magad. A mindent elborító sötétségből egy fehér köpenyes alak bukkan elő, a Kóbor Lelkek Pásztora, aki azt a nehéz feladatot adja neked, hogy vadásszd le az Óvilág megmaradt őrzőit. Be kell merészkedned a hatalmas sötétségbe, és fel kell tárnod az ősi romokat, fel kell fedezned elfeledett titkokat, és meg kell küzdened az ott leselkedő rémségekkel.
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: WG1445
Dragons Dogma II - Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: Akció és RPG
Előrendelési ár
28 390 Ft
Megjelenés dátuma: március 22, 2024
Termékkód: MVE005906
Dragons Dogma II - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, ahol két nemzet létezik, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez.
Előrendelési ár
24 600 Ft
Megjelenés dátuma: március 22, 2024
Termékkód: MVE005905
Sand Land: Collectors Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy sivatagi világban, ahol emberek és démonok szenvednek a rendkívüli vízhiánytól. Játssz a Gonosz Herceg, Belzebub, Rao seriff és a démoni Tolvaj szerepében, miközben kalandos küldetésre indulnak, hogy megtalálják a sivatagban elrejtett legendás forrást.
Előrendelési ár
52 990 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: WG1447ce
Granblue Fantasy: Relink
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel a harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
Előrendelési ár
24 990 Ft
Várható időpont: április 15, 2024
Termékkód: WG1440se
Disney Epic Mickey: Rebrushed
PC játék - dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
24 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1450
VED
PC játék - dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A VED egy történetközpontú RPG, magával ragadó, kézzel rajzolt grafikával és animációkkal, egyedi, fordulóalapú harcrendszerrel és rogue-lite elemekkel. A két különböző világban játszódó VED Cyrus egy fiatal hős történetét meséli el, aki elindul egy küldetésre, hogy a kard és a varázslás mesterévé váljon, és megmentsen mindent, amit ismer a pusztulástól.
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: WG1444
Graven
PC játék - dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és esély a megváltásra - ez mind-mind vár rád a GRAVEN című, első személyű akciójátékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy tévesen elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, a vadakkal és a természetfelettiekkel fegyverek, mágia és a környezet segítségével
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: WG1443
Rugby World Cup 2024
PC játék - dobozos változat, műfaja sport - A Rugby 24 a 2023-as rögbi-világbajnokság hivatalos játéka. Válassz egy országot a több mint 130 nemzeti csapat közül, és nyerd meg a Webb Ellis Kupát. A játékban versenyek, teljes karrier mód és különböző többjátékos módok is szerepelnek.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: WG1413
Hotel Life
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
12 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1400
Wreckreation
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - A Wreckreation otthont ad a saját MixWorld-ödnek, egy 400 négyzetkilométeres versenypályának, amelyet létrehozhatsz, átalakíthatsz és elpusztíthatsz.
Előrendelési ár
16 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1390

Előrendelhető PC játékok

A Előrendelhető PC játékok kategóriában összesen 25 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó előrendelhető PC játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb előrendelhető PC játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: előrendelhető PC játékok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ