Emipo Pacific Cipős zsák, hengeres

Termékkatalógus
Emipo Pacific Cipős zsák, hengeres
Tornazsák - fiúknak, alsó korhatár: 6 éves, méretei: 34×23cm
Kód:  SPTsc0141 Termékszám:   8594160676431

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Emipo Pacific Cipős zsák, hengeres Megszűnt

Emipo Pacific Cipős zsák, hengeres

 Tágas (23 x 34 cm, 0,105 kg) és elegáns EMIPO Pacific táska, henger alakú kialakítással és cipzáros zsebbel. Szereld fel kisiskolásodat egy tágas és stílusos henger alakú cipős zsákkal. A zsák henger alakú, az elején egy nagy cipzáras zsebbel, amelybe könnyedén illik minden egyéb szükséges dolog. A felső részét egy varott zsinór köti össze a zsák alsó részével. Így lehetőséged van a zsinór meghúzására, amely által a zsákot úgy is lehet viselni, mint egy sporttáskát a háton, hátizsákként vagy mint egy válltáskát, a vállon. A zsák első részén a Pacific Express vonat színes képe látható. Kombináld a belső, cipő tároló részét az elülső, tanszertartó részével egy azonos motívum mögött.

 

Paraméterek

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emipo Pacific válcový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Emipo Pacific valcové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emipo Pacific Rolle Tasche für Schuhe, Sport, etc.. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emipo Pacific Rolle Tasche für Schuhe, Sport, etc..
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ