AP+ nový vizuál Shop roku

EMOS EM-711 beltéri antenna

Termékkatalógus
EMOS EM-711 beltéri antenna
4,3 40 értékelés
TV antenna - kültéri, DVB-T, DVB-T2, DAB és FM, 180°-os vételi szög, LTE szűrő, erősítő, vétel több adővevőről, USB, F csatlakozó, 20 dBi nyereség
Kód:  EMO001b6 Termékszám:  2704020500

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EMOS EM-711 beltéri antenna


Az Emos EM-711 TV antenna kiváló minőségű TV és FM jelvételt biztosít. A DVB-T2 támogatásnak köszönhetően az antenna számos rendelkezésre álló tévéállomást és kiváló digitális műsorszórást kínál. Az Emos EM-711 TV antenna beltéri és tetőantennaként is használható, valamint minden felszerelés rendelkezésre áll a könnyű telepítéshez. Az antenna lehetővé teszi a jelek vételét egyszerre több adótól, az USB-adapter pedig egyszerű tápellátást biztosít. Az Emos EM-711 TV antenna használatakor értékelni fogod az elegáns kialakítást és a jelvétel lehetőségét akár 80 km-re azadótól.


Az Emos EM-711 antenna legfőbb jellemzői

  • Széles vételi tartomány: 180°
  • Az Emos EM-711 TV antenna beltéri és tetőantennaként is használható
  • A DVB-T2 műsorszórási szabvány támogatása
  • Az Emos EM-711 TV antenna TV és rádió adásokat egyaránt fogad
  • A csomag egy USB hálózati adaptert, USB kábelt és egy 5 m hosszú koaxiális kábelt  tartalmaz 
  • Emos EM-711 TV antenna precíz riportolással   és elegáns kialakítással
  • Az antenna egyszerre több adótól is vesz jeleket 80 km távolságig

DVB-T2 műsorszórási támogatás

Az Emos EM-711 TV antenna teljes mértékben kompatibilis az új DVB-T2 sugárzási standarddal. Ennek köszönhetően minőségi digitális műsorszórást és az elérhető tévéállomások számának növekedését fogja elérni. Az Emos EM-711 TV antenna beltéri és tetőantennaként is használható. A csomag minden szükséges felszerelést tartalmaz a könnyű és gyors telepítéshez.

Az EMOS EM-711 antenna rádió- és TV-jeleket egyaránt fogad

Az Emos EM-711 szélessávú antennával kiváló minőségű rádió- és TV-adásokat kapsz. A 180° -os széles vételi szögnek köszönhetően az antenna elképzeléseidnek megfelelően helyezhető el, és problémamentesen működik, akár 80 km távolságra is az adótól. Az Emos EM-711 TV-antenna továbbá minőségi kivitelezéssel és elegáns kialakítással örvendeztet meg.

Az EMOS EM-711 antenna egyszerre több adóból fogad jeleket 

Az Emos EM-711 TV antenna képes egyszerre több adó jelének vételére is.  Az LTE szűrő tiszta képet biztosít anélkül, hogy aggódnod kéne más felesleges jelek interferenciája miatt. Az Emos EM-711 TV antennával kényelmesen nézheted kedvenc sorozataid és sportközvetítéseid Full HD minőségben. 

Az USB-adapter az EMOS EM-711 antenna kényelmes tápellátásához használható

Az USB-tápegységnek köszönhetően az Emos EM-711 TV-antenna 230 V-os hálózati feszültség jelenléte nélkül is használható. Az antennával lakókocsiban vagy hajón is élvezheted a vételt, és kényelmesen ráhangolódhatsz kedvenc műsoraidra. Az USB kábel és az áramellátás mellett a csomag egy öt méteres koaxiális kábelt is tartalmaz a könnyű telepítés érdekében. Az Emos EM-711 TV antennát közvetlenül TV-ről vagy set-top boxról is táplálható.


Paraméterek

Használat
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Vétel több adővevőről Kész!
Felszereltség
LTE szűrő, Erősítő Kész!
Bemenetek/kimenetek
F csatlakozó Kész!
Tápellátás
USB Kész!

Használat és tulajdonságok

Használat
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Vétel több adővevőről Kész!

Felszereltség

Felszereltség
LTE szűrő, Erősítő Kész!
Bemenetek/kimenetek
F csatlakozó Kész!
Tápellátás
USB Kész!

Jelvétel

Jelvétel
DVB-T, DVB-T2, DAB, FM Kész!

További paraméterek

Nyereség
20 dBi Kész!
Vételi szög
180 ° Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

T.Alza! Érdeklődöm, hogy a 19” Sencor SLE 1963TCS televízióhoz megfelelő-e az EMOS EM 711 antenna, ill. a digitális földsugárzású csatornák vételére alkalmas-e? Válaszát köszönöm!

Kérdések és válaszok: EMOS EM-711 beltéri antenna
Kiegészítők: EMOS EM-711 beltéri antenna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS EM-711 DVB-T2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EMOS EM-711. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS EM-711. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS EM-711.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ