0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Epson Expression Home XP-332

Termékkatalógus
Epson Expression Home XP-332
4,3 19 értékelés
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós A4-es nyomtató / másoló / szkenner, nyomtatási sebesség akár 33 fekete-fehér oldal percenként , 15 színes oldal percenként , 5760x 1440 dpi, kijelző, SD kártyaolvasó, 100 lapos tálca, USB 2.0, WiFi
Kód:  PE296p2a Termékszám:  C11CE63403CE Gyártó honlapja:

Epson Expression Home XP-332

Abban az esetben van szükség, hogy gyorsan és egyidejűleg a kiváló minőségű nyomtatási, szkennelési vagy másolási, szolgál tintasugaras többfunkciós nyomtató Epson Expression XP-332. Ez a tökéletes megoldás otthoni, ha azt szeretné, hogy racionalizálja a munka gyors nyomtatás, beolvasás és másolás a szükséges dokumentumokat. Ugyanakkor úgy véli, nyomtatásra használni családi fotók kiváló minőségű.    

legfontosabb jellemzői

  • multifunkciós nyomtató beépített lapolvasó és másoló
  • A mobil eszközök számítógépeket lehet nyomtatni a beépített Wi-Fi modul
  • nyomtatni fájljait bárhonnan AirPrint vagy a Google Cloud Print
  • nyomtató rendelkezik memóriakártya-olvasó SD / SDHC / SDXC
  • Ellenőrző megkönnyíti 3,7 cm-es LCD

Nyomtatása vezetékek nélkül

A munka hatékonyságát javítja a nyomtató képes nyomtatni nélküle kelljen csatlakoztatni kábel. Beépített Wi-Fi modul lehetővé teszi, hogy a papír mindkét számítógépek és a mobil eszközök, mint például mobiltelefonok vagy tabletta, köszönhetően a Wi-Fi Direct. Ez létrehoz egy vezeték nélküli hálózat, így nem lesz szükség a vezeték nélküli nyomtatást bármilyen Wi-Fi router vagy internetkapcsolat. Ha nem található, közel a nyomtatóhoz, akkor a fájlok nyomtatásához AirPrint és Google Cloud Print. 

Maximális minőség szkennelt dokumentumok

Claria tinták sorozat otthoni garancia arra, hogy minden kinyomtatott fényképeket fog kinézni laborban.Epson Expression Otthon XP-332 kínál nyomtatási felbontás 5760 x 1440 dpi. A maximális beolvasási felbontás 1200 x 2400 dpi. Skenovat lze také přímo paměťovou kartu. Kártyaolvasó könnyedén veszi típusú SD / SDHC / SDXC. Controlling nyomtató könnyűvé válik még a tapasztalatlan, melyek segítenek 3,7 cm-es LCD kijelzőn.

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson Expression Home XP-332
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Expression Home XP-332. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson Expression Home XP-332. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Expression Home XP-332. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Expression Home XP-332.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ