AP+ nový vizuál Slevy s AP+

ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g

Termékkatalógus
ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g
Púder - tökéletesen fixálja a sminket
Kód:  KSDE0453-a Termékszám:  27131119777 Gyártó honlapja:
ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g Megszűnt

ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g


Az Estée Lauder Double Matte Oil Control Powder 03 Medium egy olyan luxus sminkkozmetikum, amely csodálatosan simává varázsolja a bőrödet. A rendkívül puha kompakt púder kis részecskéivel természetes, gyengéd matt megjelenést biztosít. A púder selymes fényt kölcsönöz a bőrnek és elfedi az összes bőrhibát, beleértve az egyenetlen bőrszínt is. Ez a termék különösen alkalmas a vegyes és zsíros bőr számára.

A púder egy stílusos tartóban érkezik, tükörrel és sminkszivaccsal a még kényelmesebb sminkelés élményéért. A porpúder gyönyörűen tapad a bőrhöz, egységes bőrfelületet eredményez, nem ül bele az arc mélyebb vonalaiba sem. Láthatóan csökkenti a fénylő arcbőrt és a faggyú termelődését, és összehúzza a pórusokat anélkül, hogy kiszárítaná vagy bármilyen más módon terhelné az arcbőrt. Az SPF10 tartalmával védelmet nyújt a bőrnek a káros napsugárzás hatásaitól. Kényeztesd magad luxus sminktermékekkel és használd a púdert, amikor csak szükséged van rá!


Hatóanyagok:
Az SPF10 megvédi a bőrt a napfény káros hatásaitól.

Bőrtípus:
Vegyes és zsíros bőrre.

Színárnyalat:
03 Medium

Kiszerelés:
14 g

 




Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ