AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

EVELINE COSMETICS Booster Gift Set

Termékkatalógus
EVELINE COSMETICS Booster Gift Set
4,0 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: SOS Lash Booster + Big Volume Explosion Mascara + Eyeliner
Kód:  VBAL645 Termékszám:  5903416003441 Gyártó honlapja:

EVELINE COSMETICS Booster Gift Set

Az EVELINE COSMETICS Booster Gift Set kozmetikai ajándékszett prémium minőségű termékeket tartalmaz a kifogástalan smink elkészítéséhez. A termék egy szempilla kondicionálóból, egy szempillaspirálból és egy fekete színű szemceruzából áll. Az EVELINE COSMETICS SOS Lash Booster 5 az 1-ben 10 ml-es többfunkciós szérum nem csak aktiválja a szempillák növekedését, hanem egyúttal táplálja is a pillákat és fokozza a szempillaspirál hatását. Eredményesen vastagítja meg a szempillákat és kétszer olyan dús hatást nyújt. Innovatív összetételében helyet kapott az erős regeneráló és tápláló hatású argánolaj is, amely megerősíti a szempillákat és megvédi azokat a káros környezeti hatásokkal szemben. Emellett a szérumban található bioHyaluron Complex hatóanyag intenzíven hidratálja és kisimítja a szempillákat, illetve stimulálja azok növekedését. D-pantenol (B5-provitmin) tartalmának hála kisimítja és megvastagítja a szempillákat, megvédi és helyreállítja azokat a szempilla tövétől egészen a végekig.

Az EVELINE COSMETICS Booster Gift Set kozmetikai ajándékkészlet nőknek főbb jellemzői

  • Az Eveline Cosmetics SOS Lash Booster 5 az 1-ben többfunkciós szérum aktiválja a szempillák növekedését, táplálja a pillákat és fokozza a szempillaspirál hatását
  • Az argánolaj regenerálja, táplálja és megerősíti a szempillákat
  • A bioHyaluron komplex intenzív hidratálást biztosít és elősegíti a szempillák növekedését
  • EVELINE COSMETICS Big Volume Explosion fekete szempillaspirál a dús és definiált szempillákért
  • Az innovatív kefe lehetővé teszi minden egyes szempilla tökéletes fedését és pontos elválasztását
  • A gyengéd összetétele ásványi pigmenteket, jojobaolajat és természetes karnaubaviaszt tartalmaz
  • EVELINE COSMETICS Eyeliner fekete szemceruza a pontos és könnyű sminkelésért
  • Az ideális állaga megkönnyíti a használatot és nem kenődik el
  • A praktikus hegyező gondoskodik a ceruza optimális hegyéről a kifogástalan vonalakért

EVELINE COSMETICS Big Volume Explosion a dús hatásért és a tökéletesen ívelt szempillákért

A fekete színű EVELINE COSMETICS Big Volume Explosion Mascara 11 ml-es szempillaspirál intenzív tekintetet kölcsönöz, kihangsúlyozza a természetes szépségedet, gondoskodik a mély és ragyogó pillantásról. A 20 soros rugalmas sörtékkel ellátott dupla méretű innovatív kefével tökéletesen fed be minden egyes szempillát, miközben precízen elválasztja azokat egymástól. Így egész nap tart a csodálatosan ívelt és gazdag dússágú szempilla. Összetétele ásványi pigmenteket, jojobaolajat és természetes karnaubaviaszt tartalmaz, amelyek serkentik a szempillák növekedését illetve megakadályozzák azok kihullását. A-, E- és F- vitaminnal és D-pantenollal erősíti meg, hidratálja és táplálja a szempillákat. A szempillaspirál nem ragad oda a szempillákhoz, nem pereg és nem csomósodik. Rendkívül kíméletes a szemmel és nem okoz irritációt.

Nagyszerű segítőtárs a vonzó és csábos pillantásért

Az EVELINE COSMETICS Eyeliner fekete szemceruza segítségével tökéletesen húzhatod ki a szemedet, ezáltal kihangsúlyozhatod a szemed formáját és akár egyetlen húzással elérheted az igazán mély és csábos tekintetet. A magas koncentrátumú pigmenteknek és az ideális állagának köszönhetően könnyedén felviheted és nem kenődik el. Nagy előnye, hogy a kupakjában egy megbízható hegyezőt helyeztek el, ezzel precízen meghegyezheted a ceruzát, így könnyedén húzhatsz vele pontos vonalakat.

Csomag tartalma:

  • EVELINE COSMETICS SOS Lash Booster szempillabalzsam 10 ml
  • EVELINE COSMETICS Big Volume Explosion Mascara szempillaspirál 11 ml
  • EVELINE COSMETICS Eyeliner Pencil szemceruza

Szempillabalzsam összetétele:
bioHyaluron ComplexTM, Luxury of youth ComplexTM, D-panthenol (B5 provitamin)

Szempillaspirál összetétele:
AQUA, SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, ACACIA SENEGAL GUM, STEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, PALMITIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, COPERNICIA CERIFERA CERA, GLYCER YL STEARATE, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, ORYZA SATIVA CERA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, MYRISTIC ACID, ARACHIDIC ACID, BEHENIC ACID, OLEIC ACID, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 77499


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVELINE COSMETICS Booster Gift Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVELINE COSMETICS Booster Gift Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVELINE COSMETICS Booster Gift Sada.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ