AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set

Termékkatalógus
EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set
5 5 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Mascara Royal Volume + SOS Lash Booster
Kód:  VBAL644 Termékszám:  5903416003403 Gyártó honlapja:

EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set

Az EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set kozmetikai ajándékkészlet prémium minőségű termékeket tartalmaz a tökéletes smink elkészítéséhez. A szettben találsz egy fekete szempillaspirált és egy szempilla kondicionálót. Az EVELINE COSMETICS SOS Lash Booster 5 az 1-ben 10 ml-es többfunkciós szérum nem csak aktiválja a szempillák növekedését, hanem egyúttal táplálja is a pillákat és fokozza a szempillaspirál hatását. Eredményesen vastagítja meg a szempillákat és kétszer olyan dús hatást nyújt. Innovatív összetételében helyet kapott az erős regeneráló és tápláló hatású argánolaj is, amely megerősíti a szempillákat és megvédi azokat a káros környezeti hatásokkal szemben. Emellett a szérumban található bioHyaluron Complex hatóanyag intenzíven hidratálja és simítja ki a szempillákat, illetve stimulálja azok növekedését. D-pantenol (B5-provitmin) tartalmának hála kisimítja és megvastagítja a szempillákat, megvédi és helyreállítja azokat a szempilla tövétől egészen a végekig.

Az EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set kozmetikai ajándékkészlet nőknek főbb jellemzői

  • Az Eveline Cosmetics SOS Lash Booster 5 az 1-ben többfunkciós szérum aktiválja a szempillák növekedését, táplálja a pillákat és fokozza a szempillaspirál hatását
  • Az argánolaj regenerálja, táplálja és megerősíti a szempillákat
  • A bioHyaluron komplex intenzív hidratálást biztosít és elősegíti a szempillák növekedését
  • EVELINE COSMETICS Royal Volume fekete szempillaspirál elegáns fekete és arany csomagolásban
  • A klasszikus kefe biztosítja a szempillák hosszúságát, gazdag dússágát és precíz definiáltságát
  • A tartós krémes textúra makulátlanul fed be mindegy egyes szempillát

EVELINE COSMETICS Royal Volume szempillaspirál a vastag és tökéletesen ívelt szempillákért

Az EVELINE COSMETICS Royal Volume Mascara 10 ml-es fekete szempillaspirál fekete és arany színű csomagolásban érkezik, fokozza és kihangsúlyozza a szemeid természetes szépségét illetve gondoskodik az igazán mély és ragyogó tekintetről. A klasszikus kefe segítségével gyönyörűen kihangsúlyozza és meghosszabbítja a szempilláidat. Emellett precízen elválasztja a szempillákat és rendkívüli dússágot kölcsönöz. Hosszan tartó krémes állaga kifogástalanul fed be minden egyes szempillát a tövektől egészen a végekig. A szempillaspirál nem ragad oda a szempillákra, nem pereg és nem csomósodik.

Csomag tartalma:

  • EVELINE COSMETICS SOS Lash Booster szempilla kondicionáló 10 ml
  • EVELINE COSMETICS Royal Volume Mascara szempillaspirál 10 ml

Szempilla kondicionáló összetétele:
bioHyaluron ComplexTM, Luxury of youth ComplexTM, D-panthenol (B5 provitamin)

Szempillaspirál összetétele:
Aqua, Glyceryl Stearate, Copernica Cerifera Cera, Cera Microcrystallina, Ricinus Communis Seed Oil, Polyvinyl Alcohol, Propylene Glycol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Dehydroacetate, Lecithin, Cellulose, Soluble Collagen, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glycerin, Citric Acid, Sodium PCA, Mel Extract, Silica, Hydrolyzed Elastin, Sorbic Acid, Serine, Glycogen, CI 77499


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVELINE COSMETICS Royal Volume Gift Set.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ