AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

EVELINE Cosmetics Slim Therapy 24kGold 250 ml

Termékkatalógus
EVELINE Cosmetics Slim Therapy 24kGold 250 ml
4,0 1 értékelés
Testszérum - testre, feszesít, a test körvonalait alakítja, testbalzsam állag - 10 360 Ft/1 l
Kód:  TM378 Termékszám:  5901761955217 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EVELINE Cosmetics Slim Therapy 24kGold 250 ml

Az EVELINE Cosmetics Slim Therapy 24k Gold luxus feszesítő szérumot amerikai specialistákkal együttműködve fejlesztették ki az alakod tökéletesítése, a bőr feszesítése és a kollagéntermelés helyreállítása céljából. Végre egy krém, amelynek segítségével finomíthatsz a problémás testrészeiden! Az aktív hatóanyagokban gazdag szérum segít a zsírszövetek felbontásában, megakadályozza a bőr megereszkedését és láthatóan karcsúsít. Tiszta 24 karátos arany mikro-részecskéket tartalmaz, amelyek stimulálják a kollagén szintézist és fokozzák a bőr feszességét és rugalmasságát. Emellett megtalálható benne a Matrixyl®3000 új generációs peptid, amely pozitívan stimulálja a bőrsejteket. Már 14 napos használat után láthatóan csökkenti a zsírszövetek mértékét és észrevehetően feszesíti a bőrt. Kényeztesd magadat az álomalakkal és élvezd az újdonsült magabiztosságodat!

Az EVELINE Cosmetics Slim Therapy 24k Gold 250 ml luxus feszesítő szérum fő jellemzői

  • Az innovatív összetételét az USA-ban fejlesztettek ki
  • A szérum 24 karátos arany mikro-részecskéket tartalmaz, hogy fokozza a bőr feszességét és rugalmasságát, illetve zsírmegelőző komplexumokkal és az afrikai fa bio kivonatával készült
  • Kellemes és könnyű illatú
  • Az EVELINE Cosmetics Slim Therapy 24 k Gold testszérum állaga olyan, mint testápoló balzsam, így használata még kényelmesebb
  • Segíti a zsírszövetek lebontását, formálja az alakot, láthatóan karcsúsítja és feszesíti a bőrt

Hatóanyagok

A 24 karátos arany gondoskodik a sikeres kollagén szintézisről és a szövetek támogatásáról, fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét és elősegíti a zsír felhalmozódásának megelőzését

A Matrixyl®3000 egy új generációs peptid, amely pozitívan hat a bőrsejtekre és feszesíti a bőrt

A Pro Sveltyl komplexum hozzájárul a bőr szerkezetének megerősítéséhez és a narancsbőr csökkentéséhez

A Kigelia africana egy afrikai fa bio kivonata, amely megerősíti és fokozza a bőr rugalmasságát

Használata:
Masszírozd be a szérumot a megtisztított bőrbe kétszer egy nap gyengéd, körkörös mozdulatokkal. Fordíts különös figyelmet a feszesítésre szoruló testrészekre (általában a has, csípő és a combok területe) és masszírozd be a szérumot, amíg az tökéletesen fel nem szívódik a bőrbe.

Összetétel:
Aqua (Water), Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Propylene Glycol, Betaine Panthenol, Caffeine, Hydrolyzed Silk Extract, Nelumbo Leaf Extract, Kigelia Africana Leaf Extract Palmitoyl Tetrapeptide-7, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Gold, Lecithin, Sodium Polyacrylate, Butylene Glycol, Parfum(Fragrance), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Hydrogenated Polyisobutene Sodium Lactate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77820, CI 77891, Disodium EDTA, Sodium Salicylate, Carbomer, Silica, Polysorbate 20, (TitaniumDioxide), CI 77491 (Iron Oxides)


Paraméterek

Bőrtípus
Normál Kész!
Űrtartalom
250 ml Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Hatás
Bőrfeszesítő Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!

Specifikáció

Bőrtípus
Normál Kész!

Hatás

Hatás
Bőrfeszesítő Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVELINE Cosmetics Slim Therapy 24kGold 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVELINE COSMETICS Slim Therapy 24kGold 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVELINE Cosmetics Slim Therapy 24kGold 250 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ