Shop roku 30 dnů na vrácení

FAB 1572RSB 3 kulccsal

Termékkatalógus
FAB 1572RSB 3 kulccsal
4,6 5 értékelés
Biztonsági zár - Segédzár, külön zárható, biztonsági zár a fő zárszerkezet mellé, tökéletes idősebb emberek, valamint gyermekes emberek háztartásába, ELŐNYEI: Belső forgatható zárkontroll, dupla hengeres zár, jobbos és balos ajtóra is felszerelhető, 40-45 mm ajtólap vastagsághoz, 2 darab 8 mm átmérőjű henger a zárban, 3 kulccsal és azonosítókártyával ellátott, magas fúrásállóság, fekete színű, zárt ház, sárgaréz kulcsnyílás
Kód:  ASAB037 Termékszám:  FA80222002.0300

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FAB 1572RSB 3 kulccsal

Szeretné nagyobb biztonságban tudni szeretteit? Védje meg otthonát a FAB 1572RSB kiegészítő zárral, melyhez 3 kulcs is jár. Gyermekek, felnőttek és idősebbek egyaránt biztonságban lesznek a segédzárként felszerelt 220 RS henger zár miatt, melynek háza rendkívül ellenálló, és ellenáll külső leszerelési kísérleteknek., így a betörőknek semmi esélyük nem lesz, hogy behatoljanak otthonába. A termék fő zárként, és segédzárként is egyaránt használható.

A FAB 1572RSB segédzár fő előnyei

  • További biztonságot nyújt a bejárati ajtóra felszerelve
  • Jobbos és balos ajtókhoz egyaránt használható
  • Kényelmes, kulcs nélküli szabályozó gomb a belső oldalon
  • Kemény burkolat
  • Kulcsnyílás felülete: polírozott sárgaréz
  • Egyéb FAB termékekkel való kombinálás lehetősége
  • Három kulccsal, és egy 220RS kulcshengerrel

Garantált biztonság a FAB 1572RSB zárral

A FAB 1572RSB kiegészítő zár ideális választás egy lakás, ház vagy garázs bejárati ajtajára. Minőségi anyagok, mint például kemény műanyag és sárgaréz bevonatú acél felhasználásának köszönhetően a zár által nyújtott biztonság garantált. A zár nagy előnye, hogy a lakáson belüli zárkezeléshez még kulcsot sem kell használnia. A zár fel van szerelve egy gombbal, melynek segítségével könnyedén zárhatja be belülről ajtaját csak egy fordítással. A FAB 1572RSB zárhoz 3 kulcs és egy azonosító kártya is tartozik. A csomag a felszereléshez szükséges rögzítő csavarokat is tartalmazza, így megkönnyítve a 40-45 mm ajtólap vastagságú ajtajára történő felillesztést, legyen az jobbos, vagy balos. A zárban kettő 8 mm-es acélhenger működik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAB 1572RSB 3klíče. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FAB 1572RSB 3 kľúče.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ