AP+ nový vizuál Shop roku

FA+SCHAUMA Cream Karácsonyi szett

Termékkatalógus
FA+SCHAUMA Cream Karácsonyi szett
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: tusfürdő zselé és sampon
Kód:  VBAL8217 Termékszám:  9000101636253 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FA+SCHAUMA Cream Karácsonyi szett

Kényeztesd testedet egy érzéki élménnyel a kókusz és a kakaó illatával. A FA+SCHAUMA Cream karácsonyi készlet tusfürdőt és sampont rejt, átható illattal és aromaterápiás hatással. A FA Cream & Oil Cacao tusfürdő biztosítja a bőrnek a szükséges ápolást és puhaságot. A Cream & Oil tusoló kakaóvajat és kókuszolajat tartalmaz, hogy hosszan tartó puhaságot és hidratálást biztosítson. A SCHAUMA Repair & Care sampont sérült és száraz hajra tervezték. A shea vaj és a kókuszdió kivonatok rugalmas, puha, egészséges és fényes hajat eredményez. Erősíti a hajszálakat a gyökerüktől a hajvégekig, és garantálja számukra a szükséges táplálást és fényt. A FA+SCHAUMA Cream készlet minden nőnek tetszeni fog. 

A FA+SCHAUMA Cream ajándékkészlet főbb jellemzői

  • A Cream ajándékcsomag tusfürdőt és sampont tartalmaz
  • A FA Cream & Oil tusfürdő puhává varázsolja bőrödet
  • A kakaóvaj és a kókuszolaj hosszan tartó hidratálást biztosítanak
  • A SCHAUMA Repair & Care sampont száraz és sérült hajra tervezték.
  • A shea vaj és a kókuszdió kivonat erős, rugalmas, fényes és puha hajat eredményez
  • A FA+SCHAUMA Cream karácsonyi szett nagyszerű ajándék minden korosztály számára

A FA+SCHAUMA Cream karácsonyi ajándékcsomag tartalma:
1× FA Cream & Oil Cacao SG, 250 ml
1× SCHAUMA Repair & Care SHP, 250 ml


Összetétel

FA Cream&Oil Cacao SG:
Aqua (víz, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Gliceril-laurát, Cocos nucifera (kókuszdió) olaj, Glikol-disztearát, Dinátrium-lauret-szulfoszukcinát, Parfüm (illat), Laureth-2, Laureth-4, Propylene glycol, Hidrogénezett ricinusolaj, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-55 propilénglikol-oleát, Sodium hydroxide, Citric acid, Linalool, Kumarin, Benzyl salicylate, Limonene, Nátrium benzoát, Nátrium-szalicilát, Benzyl alcohol, CI 47005 (sárga 10), CI 16035 (vörös 40)

SCHAUMA Repair & Care SHP:
Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, Cocamidopropyl Betaine, Nátrium-klorid, Hidrolizált keratin, Glycine, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera gyümölcskivonat, Dinátrium-koko-amphodiacetát, Glycol Distearate, Citromsav, Nátrium benzoát, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamide MEA, Dimetikon, Laureth-4, Parfüm, PEG-40 Hidrogénezett ricinusolaj, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hidrogénezett ricinusolaj, Propylene Glycol, Laureth-23, Glicerin, Kumarin, CI 16255, CI 47005

Paraméterek

Használat
Nőknek Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FA+SCHAUMA Cream Karácsonyi szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA+SCHAUMA Vánoční Sada Cream. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FA + SCHAUMA Vianočná sada Cream.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ