AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Festina 6831/2

Termékkatalógus
Festina 6831/2
Férfi karóra - vízálló 3 ATM
Kód:  KHO7784 Termékszám:  8590588179172 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Festina 6831/2

Klasszikus Festina karóra, amely első pillantásra is tiszta és elegáns. Egy egyszerű kerek számlappal és bőrszíjjal lesz ízléses kiegészítője minden férfinek, viselheti azt az utcán, vagy társaságban. Az acél tok és a fekete szíj egy hagyományos, fényűző hatású kombináció, ami határozottan nem árt, főleg ha egy egyszerű, elegáns karóráról van szó, amitől az ember nem akar mást, csak azt, hogy mutassa a pontos időt és a dátumot.

Legfontosabb jellemzői

  • Klasszikus, elegáns kialakítás
  • Ellenálló ásványi üveg
  • Elektronikus Quartz óraszerkezet
  • Acél tok és bőr szíj
  • Vízállóság 3 ATM

Minőség és elegancia

Az óra fel egy elektromos, elemmel működő szerkezettel van ellátva. A kerek számlapot ásványi üveg alá rejtették, amely kvarctartalma miatt keményebb és ellenállóbb. Az acél tokkal és bőrszíjjal egységes alapját képezik ennek a modellnek. A számlapon található feltűnő kis ablak ban az aktuális dátum látható. Az óra 3 ATM nyomásig vízálló, ami azt jelenti, hogy az óra védett a nedvességtől és az esőtől.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Festina 6831/2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Festina 6831/2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Festina 6831/2.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ