Slevy s AP+ Slevy s AP+

Finish Line Tubeless Tire Sealant, 1 l kiszerelés

Termékkatalógus
Finish Line Tubeless Tire Sealant, 1 l kiszerelés
5 1 értékelés
Tömítő - a Tubeless Tire Sealant egy áttörő termék, amely lerombolja a megélt sztereotípiákat a tömlő nélküli kerékpárok világában
Kód:  SPTfl005 Termékszám:  036121711198
Finish Line Tubeless Tire Sealant, 1 l kiszerelés Megszűnt

Finish Line Tubeless Tire Sealant, 1 l kiszerelés

A Finish Line cső nélküli gumiabroncs tömítőanyag minden cső nélküli kerékpártulajdonos számára elérhető. Ez az exkluzív cső nélküli tömítőanyag lesz a kedvenc segítője. Ez egy tömítőanyag, amely a gumiabroncs teljes élettartama alatt tart, mivel nem szárad ki, és nem kell feltölteni. Ilyen módon nem kell aggódnia a tömítőanyag cseréjével vagy a gumiabroncs falán történő szárításával, ami növeli a kerekek súlyát. Ez a tömítőanyag akár 6 mm-es hibákat képes kezelni, ugyanakkor még a -20 ° C hőmérsékleten sem képes megijeszteni.

Főbb jellemzők Finish Line cső nélküli gumiabroncs tömítőanyag, 1l üveg

  • A Finish Line cső nélküli gumiabroncs tömítőanyag egy innovatív megoldás cső nélküli kerekekhez
  • Más tömítőanyagokkal ellentétben nem szárad ki, és nem kell feltölteni
  • Nem tartalmaz ammóniát, sem mérgező, sem tűzveszélyes, és ellenáll a súlyos fagyoknak
  • 6 mm-ig képes meghibásodni

Használat

Tmel není před použitím třeba protřepávat a lze ho použít i s COpumpou. Ugyanakkor nem káros az egészségére, nem mérgező, nem gyúlékony, nem tartalmaz ammóniát, nem pusztítja el a felni vagy nem vált ki allergiás reakciókat. A tömítőanyagot a MultiSeal céggel együttműködve gyártották.

Csomagolás:
Palack 1 l

Ajánlott adagolás:
ÚT: 60-90 ml
CX / GRAVEL: 90-120 ml
29: 120-150 ml
26 és 27,5: 90-120 ml

Értesítés:
Javasoljuk, hogy a tömítőanyagot helyezze egy új hüvelybe. Ha idősebb réteget kíván használni más tömítőanyaggal, előbb alaposan mossa le a réteget, és távolítsa el a tömítőanyag régi, szárított maradékát. Ha másik tömítőanyaggal keverik, akkor a Finish Line tömítőanyag funkciója károsodhat és kiszáradhat. Csak töltsön utána a lyukasztáshoz felhasznált mennyiséget.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Finish Line Tubeless Tire Sealant, 1 l kiszerelés Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FINISH LINE FiberLink Tubeless Sealant: Pro Latex 1l láhev. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Finish Line Tubeless Tire Sealant, 1 l fľaša.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ