AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Fitbit Ionic Adidas Edition - Ink Blue & Ice Gray/Silver Gray

Termékkatalógus
Fitbit Ionic Adidas Edition - Ink Blue & Ice Gray/Silver Gray
4,0 11 értékelés
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Fitbit Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, útvonalrögzítés, emelet számlálás, GPS, gyorsulásmérés, magasságmérő, giroszkóp, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, rezgés funkció, menstruációs ciklus nyomon követése, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android, iOS és Windows Phone kompatibilis, akkumulátor üzemideje legfeljebb 96 óra, üveg anyaga: gorilla glass, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: alumínium
Kód:  SPTFTB004ad Termékszám:  FB503WTNV Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fitbit Ionic Adidas Edition - Ink Blue & Ice Gray/Silver Gray Megszűnt

Fitbit Ionic Adidas Edition - Ink Blue & Ice Gray/Silver Gray

A Fitbit Ionic Adidas Edition okosóra kimondottan az eszközhöz fejlesztett számos edzésprogrammal és különféle alkalmazásokkal rendelkezik. Teljesen új fejlesztésű érzékelőt kapott, az érintőképernyős kijelző tökéletes olvashatóságot biztosít, sőt GPS navigációs technológiával és Glonass-szal is büszkélkedhet. A cserélhető pántoknak köszönhetően megállja a helyét mind sportoláskor, mind pedig üzleti találkozókon. A többi intelligens óra közül kiemelkedik az akkumulátor-kapacitásával.


A Fitbit Ionic Adidas Edition okosóra legfontosabb jellemzői

  • Nagyszerű társ, legyen szó bármilyen sportról
  • Új fejlesztésű érzékelő
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • Integrált WiFi, Bluetooth és NFC
  • Adidas Train App speciális sportolást támogató alkalmazások
  • Áttekinthető érintőképernyő & számlap négy különféle nézettel
  • Értesítések fogadása
  • Precíz GPS érzékelő
  • Úszáshoz is használható perforált szíj

Fitbit Ionic

Pontos adatok a tevékenységekről

Pontos helymeghatározás

A Fitbit Ionic Adidas Edition intelligens óra precíziós GPS-érzékelővel és Glonass technológiával büszkélkedhet, amelyekkel globális műholdakhoz kapcsolódik, így a lehető legpontosabb eredményeket kapod meg sportolási tevékenységedről függetlenül attól, hogy a városban, a hegyekben vagy épp az erdő közepén tartózkodsz-e. Miután végeztél, részletes adatokat tekinthetsz át.

Az okosóra fogadja az értesítéseket

A Fitbit Ionic Adidas Edition órával kommunikálhatsz a WiFi, a Bluetooth és az NFC vezeték nélküli technológiák segítségével. Az okosórával kéznél lesznek a telefonodra kapott üzenetek és jelzések, valamint a közösségi média, ill. e-mail értesítések is. Az érintőképernyő tökéletesen olvasható még közvetlen napfény esetén is.

Fitbit Ionic

Semmi sem kerülheti el a figyelmedet

Fitbit Ionic Adidas Edition

Továbbfejlesztett rendszer az úszáshoz

Új, úszáshoz tervezett funkció

A Fitbit Ionic Adidas Edition okosóra számos edzőprogrammal és speciálisan megtervezett alkalmazással rendelkezik. Továbbfejlesztették az úszás funkciót. Az okosóra valós időben nyomon követi a megtett a köröket és az elégetett kalóriát, valamint méri a teljes, úszással eltöltött időt. Emellett 50 méteres mélységig vízálló.

A Fitbit Ionic Adidas Edition precízen figyeli a szívverést

Az okosóra a méri a pulzust a továbbfejlesztett Pure Pulse technológiának köszönhetően. Ezzel nyomon követheted a szív teljesítményét, valamint pontos adatokat kapsz arról, hogy szabályosan működik-e fitnesz, kerékpározás vagy futás közben. A mért adatok hosszú távon is figyelemmel kísérhetők.

Fitbit Ionic Adidas Edition

Pulzusmérés

Fitbit Ionic

Elegáns kiegészítő

Elegancia – legyen szó bármilyen eseményről

A számos színnek és a rengeteg cserélhető pántnak hála ez az okosóra minden alkalomra kitűnő választás. A Fitbit Ionic Adidas Edition okosóra az integrált zenelejátszóval még élvezetesebbé teszi nemcsak a sporttevékenységet, hanem az üzleti találkozókat is.

Paraméterek

Vezeték nélküli technológiák
WiFi Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
WiFi Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fitbit Ionic Adidas Edition - Ink Blue & Ice Gray/Silver Gray Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Ionic Adidas Edition - Ink Blue & Ice Gray / Silver Gray. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fitbit Ionic Adidas Edition – Ink Blue & Ice Gray/Silver Gray.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ