Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

FOAMIE Trialsize-Set

Termékkatalógus
FOAMIE Trialsize-Set
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: a test-, haj- és bőrápolásra szolgáló mini méretű Foamie Syndetet, a Foamie Syndet utazódobozt és a Foamie pamutzsákot a szilárd termékekhez.
Kód:  KSDS1927 Termékszám:  4063528056535 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FOAMIE Trialsize-Set

Ez a Foamie minta méretű ajándékcsomag 3 mini test-, haj- és arcápoló terméket, egy szuper praktikus utazódobozt és egy pamutzsákot tartalmaz a Foamie szilárd termékekhez, amelyek masszírozó és hámlasztó hatást biztosítanak.A praktikus utazáshoz való méretű Kiss me Argan, a Cherry Kiss With Cherry Blossom és a Rice Milk hidratáló tusfürdők gyengéden tisztítják és hidratálják a bőrt egyszerre, vegánok, természetes pH-értékkel rendelkeznek, és nem tartalmaznak műanyagot, szulfátokat és parabéneket.A Too Coal to Be True aktív szenes arcszappan normál és kombinált bőrre akár 85 használatig is kitart. A FOAMIE Trialsize-Set fürdőápoló ajándékcsomag karácsonyi motívummal díszített dobozban biztosítja, hogy minden fürdő otthon és útközben is igazi élvezet legyen.

A FOAMIE Trialsize-Set kozmetikai ajándékkészlet főbb jellemzői

  • A nőknek szóló kollekció mindent tartalmaz a tökéletes otthoni és útközbeni fürdőhöz
  • FOAMIE Trialsize-készlet 3 tesztméretet tartalmaz a Shower Body Barból
  • A Kiss me Argan hidratáló tusfürdő kellemes vanília illattal és argánolajjal egyszerre tisztítja és hidratálja a bőrt
  • A Cherry Kiss With Cherry Blossom and Rice Milk természetes pH-val a cseresznye és a rizstej kellemes illatával fog elbűvolni
  • A Cleansing Face Bar aktív szénnel akár 85 használatig is kitart
  • A FOAMIE Trialsize-Set termékek 100%-ban szappanmentesek és nem tartalmaznak parabéneket, szulfátokat vagy alkoholt
  • A készlet tartalmaz egy környezetbarát Travel Buddy tartályt szilárd kondícionáló samponhoz kivehető és könnyen mosható belső béléssel
  • A FOAMIE Trialsize-Set karácsonyi dobozát egy pamutzsák egészíti ki a szilárd termékekhez
  • A kozmetikai ajándékkészlet olyan csodás, mint egy finom érintés

Hidratáló, tusfürdő és arcszappanok praktikus kiegészítőkkel

A FOAMIE termékek nem tartalmaznak műanyag csomagolóanyagokat, így rendkívül környezetbarátok.A FOAMIE Trialsize-Set ajándékcsomagban található bőrápolási termékeket kiegészíti egy utazáshoz való tartálí a szilárd kondícionáló samponhoz, valamint egy táska a szilárd termékek számára.A Travel Buddy környezetbarát tartály a szilárd kondícionáló sampon számára könnyű, kompakt, szivárgásmentes és mosható belső béléssel rendelkezik.A karácsonyi csomagolású FOAMIE Trialsize-Set-et egy szilárd termékekhez való pamuttasak egészíti ki.Egyszerűen töltsd meg a tasakot a megmaradt Foamie termékekkel, folyó víz alatt habosítsd fel, és finoman masszírozd vele a bőröd.Használat után alaposan öblítsd ki, akaszd fel egy madzagra, és hagyd megszáradni.A Soap Bag Single masszírozó és hámlasztó hatást biztosít.

A csomag tartalma:
Hidratáló zuhanyszappan Kiss me Argan (Shower Body Bar Travel Size) 20 g
Hidratáló zuhanyszappan Cherry Kiss With Cherry Blossom and Rice Milk (Shower Body Bar Travel Size) 20 g
Arcszappan normál és kombinált bőrre Too Coal to Be True (Cleansing Face Bar Travel Size) 20 g
Környezetbarát Travel Buddy utazótáshoz való tartály szilárd kondícionáló samponhoz
Pamuttasak szilárd szappanokhoz (Soap Bag Single)

Összetétel

Kiss Me Argan: Nátrium-kokoil-izetionát, hidrogénezett növényi olaj, víz (víz), polyglyceryl-4 laurát, glicerin, parfüm (illat), Ricinus Communis (ricinus communis) magolaj, olej z jader Argania Spinosa (arganový) , kakaové (kakaové ) ) máslo Theobroma, kókuszvaj Nucifera (kókuszdió) olaj, hexyl cinnamal, benzyl salicylát, hidrolizált jojobaészter, kumarin, glutamát-diacetát, tetrasodium, hydrogenovaný ricinový olej, linalool, Copernicia cerifera (carnauba) viasz, CI-hidroxicitronella, CI-hydroxycitronella Sodnoplodá sodná sůl 77 extrakt ze sodíku. (oxid železa), CI 77491 (oxid železa), CI77499 ( oxid železa)

Cherry Kiss cseresznyevirággal és rizstejjel: Nátrium-kokoil-izetionát, hidrogénezett növényi olaj, víz (víz), poligliceril-4-laurát, glicerin, parfüm (illat), Ricinus Communis (ricinus communis) magolaj, hidrolizált jojobaészter, Theobroma kakaóvaj, Butyrospermum Parkii (Spermum) vaj, glutamát-diacetát-tetranátrium, hidrogénezett ricinusolaj, benzil-szalicilát, hexyl cinnamal, alfa-izometil-ionon, linalool, Copernicia cerifera (carnauba) viasz, hidrolizált rizs CIbicid glicid fehérje/propilamil, propilát , 3bicant, SCIbicant, XCIbicant, 3bicant, SCIbicant, XCIbicant, 3bicant, 330CI.

Túl sok a szén ahhoz, hogy igaz legyen: Nátrium-kokoil-izetionát, hidrogénezett növényi olaj, víz (víz), poligliceril-4-laurát, glicerin, a Melaleuca Alternifolia (teafa) leveléből nyert olaj, aktív szénpor, metilglüket 20, Levendula Angustifolia (levendula), hidrolizált olaj, Ébenfaolaj Glutamát-diacetát-tetranátrium

Paraméterek

Típus
Uniszex Kész!
Csomagban lévő darabok száma
5 db Kész!
Csomag tartalma
Utazási csomagolás, Szappan Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
5 db Kész!
Csomag tartalma
Utazási csomagolás, Szappan Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOAMIE Trialsize-Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOAMIE Trialsize-Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOAMIE Trialsize-Set.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ