Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Force sebességváltó bowden 2,0 m / 1,2 mm Teflon csomagolt

Termékkatalógus
Force sebességváltó bowden 2,0 m / 1,2 mm Teflon csomagolt
4,8 6 értékelés
Kerékpáros kiegészítő - teflon bevonatú bowden, a jobb hajtómű teljesítmény érdekében, 4 x 4 mm-es bowden véggel, univerzális, 2 m hosszú, a bowdenszál átmérője 1,2 mm, anyaga: rozsdamentes acél, bevonata: teflon
Kód:  SPTms2456 Termékszám:  8592627022524

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Force sebességváltó bowden 2,0 m / 1,2 mm Teflon csomagolt Megszűnt

Force sebességváltó bowden 2,0 m / 1,2 mm Teflon csomagolt

 

A Force egy, a  kerékpárhoz való kiváló minőségű alkatrészeiről, tartozékairól és ruházatáról ismert márka. 1991 óta van jelen a piacon és termékválasztékára két dolog jellemző: a kiváló minőség és az igen kedvező ár. Az univerzális MTB és összekötő vázra ugyanez igaz. A bowden kábel rozsdamentes acélanyagból készült, így akkor sem kell aggódnia, ha odakint rossz az idő. A még jobb működés érdekében a sebességváltót teflon anyaggal is bevonták.

 

A bowdenszál hossza:
2 m

A bowdenszál átmérője:
1,2 mm

Bowden vég:

4 × 4 mm

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Force sebességváltó bowden 2,0 m / 1,2 mm Teflon csomagolt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Force lanko řadící 2,0m/ 1,2mm teflon balené. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Force lanko riadiace 2,0 m/1,2 mm teflon balené.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ