Ford Ranger Monster Truck 4X4, piros

Termékkatalógus
Ford Ranger Monster Truck 4X4, piros
Elektromos autó gyerekeknek - fiúknak és lányoknak egyaránt, teherbírása: 30kg, az autó méretei: 134cm×104cm×100cm, az autó súlya: 40kg, maximális sebessége: 7km/h, vezetési idő egy feltöltéssel: 2óra, a motor teljesítménye: 140W, 2db elemet kell hozzávásárolni, elemtípus: AAA, alsó korhatár: 3 éves kortól
Kód:  HRAif12723 Termékszám:  8586019941074

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ford Ranger Monster Truck 4X4, piros

A Ford Ranger Monster Truck 4×4 elektromos autóval a gyermeked garantáltan mindig a figyelem középpontjában lesz, bármerre is járjon. Ezt a piros színű szuper terepjárót óriás méretű kerekek, felfüggesztett tengely, négy-kerék meghajtás és számos más funkció jellemzi. Rendkívül részletes kidolgozású, az eredeti Ford logóval és márkajelzéssel érkezik. Minden egyes eleme prémium minőségű anyagból készült a hosszú élettartam érdekében. A kétszemélyes jármű 4 motorját két darab 12 V kapacitású akkumulátor táplálja. Előremenetben 3 sebesség közül választhatsz, emellett rendelkezésedre áll a hátramenet is. Kapcsold fel a fényszórókat, nyomd meg a dudát és hallgasd a kedvenc zenéidet az USB/TF/AUX bemenetek egyikével vagy a Bluetooth kapcsolattal. A szülők az egyes autókhoz rendelt távirányító segítségével irányíthatják a gyermek közlekedését. Ez a távirányító egy olyan vészfék gombot is kínál, amelynek megnyomásával lehetséges az összes vezetéshez szükséges funkció azonnali kikapcsolása. A Ford Ranger Monster Truck 4×4 elektromos autó 3-8 éves korig alkalmas a gyermekek számára.

A Ford Ranger Monster Truck 4x4 elektromos autó fő jellemzői - piros

  • Nagy részletesség, eredeti márkajelzés és logó
  • Ford Ranger Monster Truck 4x4 jármű 4x4 vagy 2x2 kerék meghajtással
  • Puha EVA polimerből készült óriási kerekekkel és felfüggesztett tengelyekkel biztosítja a vezetést a terepen
  • Két 12 V / 7 Ah akkumulátor táplálja
  • 2,4 GHz-es távirányítóval, vészfékkel
  • Minden távirányítót a saját autójához párosítanak
  • Kétszemélyes autó állítható biztonsági övekkel
  • A Ford Ranger Monster Truck 4x4 autó kulccsal indul
  • Rángatásmentes indítás funkcióval
  • Az autó három előremeneti sebességet és hátramenetet is kínál
  • A Ford Ranger Monster Truck 4x4 elülső és hátsó LED lámpákkal rendelkezik
  • A műszerfal, a hátsó panel és az ütközőn található lámpa is világít
  • Az autó USB/TF/AUX bemenettel vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül játssza le a kedvenc zenéidet

Valódi jármű nem csak terepre

A Ford Ranger Monster Truck 4×4 autó minden egyes kerekét egy 12 V kapacitású 35 W teljesítményű motor hajtja. Éppen ezért ez valóban egy 4 × 4 kerék meghajtású autó, amely a tökéletesen felfüggesztett tengelyeknek és az óriás méretű kerekeknek köszönhetően mindenféle nehézség nélkül birkózik meg a különféle útviszonyokkal. Amennyiben szükséges, az első kerék meghajtás kikapcsolható. A jármű tápellátásáról 12 V / 7 Ah akkumulátorok gondoskodnak. A Ford Ranger Monster Truck 4×4 fényszórója világít, dudája funkcionális és még zene lejátszása is képes, csak úgy, mint egy valódi autó. Az elülső és a hátsó LED fényszórók mellett az autó elülső és hátsó ütközője is rendelkezik lámpákkal. Továbbá, háttérvilágítású műszerfallal is büszkélkedhet. A kedvenc zeneszámaidat kényelmesen lejátszhatod az érintőpaneles lejátszón a beépített USB/TF/AUX bemenetek segítségével vagy a Bluetooth kapcsolaton keresztül. A jármű nyitható motorháztetővel és csomagtartóval érkezik.

Zökkenőmentes és biztonságos közlekedés két személynek

A Ford Ranger Monster Truck 4×4 autóban ülve a gyerkőcöknek csupán annyi a dolga, hogy ráadják a gyújtást az autóra a kulccsal, és már indulhatnak is. A jármű elektronikus gyorsulásszabályozó funkcióval gondoskodik arról, hogy az utazás még a legkisebb gyermekeknek is kellemes élményt nyújtson azáltal, hogy az indulásnál nincs kellemetlen rángatás a gyorsulás előtt. Előremenetben lehetőséged van az alacsonyabb és a magasabb sebességfokozatok között válogatni. Ha szükséges, az autóval hátramenetben is közlekedhetsz. A kerekek puha EVA polimerből készültek, amely rendkívül csendes közlekedést biztosít, emellett csökkenti a kerék sérülésének veszélyét. A terepjáró párnázott üléssel várja a gyerekeket. A kicsik biztosan örömmel hívják meg barátaikat a mókás utazásra. Mindkét ülés állítható biztonsági övet kínál.

Mindig az irányításod alatt

Attól tartasz, hogy a gyermeked esetleg elkóborol vagy elesik a járművel? Nem szükséges emiatt aggódnod. A Ford Ranger Monster Truck 4×4 járművét egy 2,4 GHz-es távirányító segítségével irányíthatod. A távirányítót mindig a saját autójával párosítják, így az nem zavarja meg a többi autó működését. A távirányító egy vészfék gombbal érkezik, amelynek megnyomásával az autó összes vezetéshez szükséges funkcióját deaktiválhatod. A gomb újbóli megnyomásával minden funkció újra aktiválódik.

Működés és töltés

A Ford Ranger Monster Truck 4×4 üzemideje 2-3 óra, amely nagyban függ a talaj minőségétől és a gyermek testtömegétől. Az autó kijelzőjén mindig ellenőrizheted a fennmaradó akkumulátor üzemidőt. Az akkumulátor feltöltése 5-8 órát vesz igénybe. A töltésen és az alkalmankénti autómosáson kívül a jármű nem igényel egyéb karbantartást.

Akkumulátor:
autó: 2 x 12 V / 7 Ah
távirányító: 2 × AAA

Töltés:
220 V - 12 V / 1000 mA

Motor:
4 x 12 V / 35 W

Töltési idő:
5-8 óra

Üzemidő (a tereptől és a gyermek testtömegétől függ):
2-3 óra

Sebesség:
3-7 km / h

Tömege:
40 kg

Terhelhetőség:
30 kg

Tesztelt teherbírás:
max. 40 kg

Méretek:
134 x 104 x 100 cm

Ülés szélessége:
42 cm

Pedál magassága a talajtól:
30 cm

Kerekek:
EVA, gumi
átmérője: 45 cm
szélessége: 22 cm


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ford Ranger Monster Truck 4X4, piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ford Ranger Monster Truck 4X4, červené. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ford Ranger Monster Truck 4×4, červené.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ