AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Fox 8" Defend Crew Sock

Termékkatalógus
Fox 8" Defend Crew Sock
Zokni - kerékpáros, méret (EU): 39, 40, 41, 42, 43, 44 és 45, magasszárú, színe: khaki, anyaga: pamut, kompressziós, légáteresztő
Kód:  SPTfox234nad Termékszám:  SPTfox234nad

Fox 8" Defend Crew Sock

Olyan zoknit szeretnél vásárolni, amely ideális kerékpározáshoz? Akkor felkeltheti érdeklődésedet a kiváló minőségű Fox 8" Defend Crew Sock kompressziós zokni. A neves Fox Racing által megalkotott zokni anyaga: pamut. A pamut egy rendkívül puha anyag, mely kényelmes viseletet garantál. Amennyiben inkább a magas szárú zoknikat részesíted előnyben, akkor ráleltél a megfelelőre. Légáteresztő anyagból hozták létre.

Fox 8" Defend Crew Sock zokni fő előnyei

  • Tökéletes választás kerékpározáshoz
  • Szárának magassága: magasszárú
  • Színkivitele khaki
  • Légáteresztő anyagból gyártották
  • Anyaga: pamut
  • A kompressziós zokni szuperül alkalmas sportolók számára

A kompressziós zokni funkciója

A kompressziós zokni javítja a véráramlást, valamint az elnehezült, fáradt lábak oxigénellátását. Használatával lecsökkenthető a regenerálódás ideje és nem kell félned az izomsérüléstől megerőltető tevékenységek során. Ezenfelül lábduzzadástól és lábfájdalomtól szenvedőknek is alkalmas. Hosszú autós vagy repülős utakon is kiváló szolgálatot tesz. Emellett hatásos védelmet nyújt a visszér kialakulása ellen.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fox 8" Defend Crew Sock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox 8" Defend Crew Sock. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fox 8" Defend Crew Sock.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ