AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Fox Dropframe Pro Helmet, Ce

Termékkatalógus
Fox Dropframe Pro Helmet, Ce
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB sisak, mérete M 56 - 58 cm fejkerülethez, MIPS technológia, rözítés mágneses csat segítségével, CPSC, EN 1078, AS/NZS 206 minősítés, konstrukció anyaga EPS, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, X-Static párnázás, tömege 460 g, zöld kivitel
Kód:  SPTfox223nad Termékszám:  SPTfox223nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fox Dropframe Pro Helmet, Ce

Egyetlen kerékpártúrán sem hiányozhat a biciklis sisak. Neked ajánljuk ezt a remek biciklis sisakot a kiváló Fox Racing gyártótól. MTB bringásoknak készült sisak. A hasznos Fox Racing kerékpár sisak CPSC, EN 1078, AS/NZS 206 tanúsítvánnyal rendelkezik. Az áttörést jelentő MIPS technológia tökéletes védelmet nyújt, mert megakadályozza az agysérülést, ha ferdén esel a földre. Ilyen esetekben a forgás miatt súlyos sérülésekkel is számolni kell. A MIPS-rendszer a sisak héjának két rétege között csúszóbetétet használ a forgási erők elnyeléséhez. Így az agy nem sérül meg. 8 szellőzőlyukat raktak rá, hogy csökkentse az izzadást. A kitűnő Fox Racing kerékpáros sisak mérete M, ami 56 és 58 cm fejméret között használható.

A kitűnő Fox Dropframe Pro Helmet, Ce kerékpár sisak fontosabb jellemzői

  • A kitűnő Fox Racing kerékpár sisak nagyobb biztonságot kínál biciklizéskor
  • Hölgyeknek és uraknak egyaránt szuper megoldás
  • A minőségi MTB biciklis sisak nélkülözhetetlen a biztonságos biciklizés érdekében
  • CPSC, EN 1078, AS/NZS 206 minősítést kapott
  • EPS anyagból állították elő
  • Mivel a sisakban lévő párnázás X-STATIC ezüsttel van kezelve, nem alakulnak ki kellemetlen szagok, valamit a baktériumok sem szaporodnak el
  • X-Static a belső betét típusa
  • A praktikus Fox Racing biciklis sisak becsatolása mágneses csat segítségével történik
  • M méret
  • Azért, hogy ne legyen kellemetlen az izzadás 8 szellőzőlyukat raktak rá
  • Napjainkban a forgatható kerék magától értetődő dolog
  • 56és58 cm fejkörméret között ideális választás

Minőségi kialakítással büszkélkedhet

A praktikus Fox Racing kerékpáros sisak remek kiegészítői még inkább növelik a túrázás élményét. A kerékpáros sisak mérete a forgókerékkel állítható be, amely ma már alapfelszereltség a sisakoknál, amellyel pontos méretbeállításra van lehetőség.

A jól használható Fox Racing kerékpáros sisak mindenkit meggyőz remek tulajdonságaival

A jól megmunkált sisak megvéd a nem kívánt fejsérüléstől. Ennek érdekében a gyártó a sisak készítéséhez EPS anyagot részesített előnyben A sisak párnázottsága X-STATIC ezüsttel készült, ami minimalizálja a baktériumok terjedését és semlegesíti a szagokat. A remek Fox Racing kerékpár sisak rögzítése mágneses csat segítségével történik.

Tömeg:

460 g

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fox Dropframe Pro Helmet, Ce Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Dropframe Pro Helmet, Ce - M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fox Dropframe Pro Helmet, Ce.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ