30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

FROSCH EKO Citromos fürdőszobai tisztító 2× 500 ml

Termékkatalógus
FROSCH EKO Citromos fürdőszobai tisztító 2× 500 ml
Környezetbarát tisztítószer - fürdőszobába, - 1 995 Ft/db
Kód:  CIS158s Gyártó honlapja:
FROSCH EKO Citromos fürdőszobai tisztító 2× 500 ml Megszűnt

FROSCH EKO Citromos fürdőszobai tisztító 2× 500 ml

Frosch ÖKO Citromos fürdőszobai tisztítószer 

Hogyan tarhatod tisztán a háztartást úgy, hogy közben nem terheled a környezetet? Erre valók a Frosch öko-tisztítószerek! Ez a citromsavból készült természetes Frosch ÖKO tisztítószer tökéletesen alkalmas a mosdók, zuhanyzók, kádak vagy csempék tisztítására a fürdőszobában, könnyedén elbánik a vízkőlerakódásokkal, foltokkal, szappanmaradványokkal és egyéb ellenálló szennyeződésekkel. Csak a kellemes, citrusillat marad. A terméket bőrgyógyászatilag tesztelték, és nemcsak a bőrhöz, hanem a környezethez is kíméletesnek bizonyult. A FROSCH ÖKO Citromos fürdőszobai tisztítószer természetes tisztító összetevőket tartalmaz, de mikroműanyagokat nem, és tisztán vegán. Még a flakon is újrahasznosított anyagokból készült, és miután a termék elfogyott, ismét újrahasznosítható.


A Frosch ÖKO Citromos fürdőszoba és zuhanyzó tisztító, 2×500 ml legfontosabb jellemzői 

  • Frosch ÖKO tisztítószer fürdőszobai használatra
  • Használd zuhanyzók, mosdókagylók, fürdőkádak és csempék tisztítására
  • Játékosan eltávolítja a vízkövet, szappanmaradványokat, vízfoltokat és egyéb szennyeződéseket
  • Organikus minőség mikroműanyagok nélkül
  • A termék vegán
  • Citromsav alapú tisztítószer
  • Elnyeli az összes nem kívánt szagot
  • Kellemes, friss citrus illatot hagy maga után
  • A készítmény kíméletes a bőrhöz (dermatológiailag tesztelt), a tisztítandó felülethez és a környezethez
  • A flakon 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható

Miért válaszd a Frosch termékeit? 

  • A bőröd, a tüdőd és az általános egészséged bizonyosan profitálni fog a felesleges méreganyagoktól mentes háztartásból.
  • Kemikáliák és fertőtlenítőszerek helyet élvezd citrus a kellemes illatát.
  • A Frosch ÖKO Citromos tisztítószer természetes összetevőinek köszönhető gyengéd, hipoallergén ápolásával a bőröd olyan puha marad, mint a vattacukor.
  • A Frosch termékek a környezetre való tekintettel készültek, és használatukkal te is hozzájárulsz a bolygónk jólétéhez. 
  • Az elégedettséged garanciája a több mint 30 éves tapasztalat és Frosch termékek népszerűsége a világ minden táján. 

A Frosch ÖKO Citromos fürdőszobai tisztítószer használata

Forgasd el a fúvókát, amíg a szórófej tetején megjelenik a permetezés / ON szimbólum. Fújd le a tisztítandó felületet, hagyd rövid ideig hatni, majd szükség esetén töröld le nedves vagy száraz ruhával. Nem alkalmas savérzékeny felületekhez, pl. márvány, terrazzo, festett csempe, ezüsttel vagy aranyozással ellátott szerelvények vagy zománcozott kádak. Mindig az érzékeny felület egy kis, nem látható részén teszteld a hatást. A megtisztított szerelvényeket alaposan öblítsd le vízzel és szárítsd meg. 

Összetétel: 
< 5% anionos tenzidek és illatanyagok, citromsav, kis mennyiségű élelmiszer-színezék.


Tanúsítványok

A Frosch környezetbarát szemléletet alkalmaz a gyáraktól az irodákig

A Frosch márka minden termékének gyártása során a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat tartja be. Ennek eredményeképpen büszkélkedhet az EMAS tanúsítvánnyal, amelyet több mint 11 éve sikeresen véd. A termelési folyamat, amely egy modern gyárban zajlik, megújuló (szél-, nap-, geotermikus) és természetes energiaforrásokat használ. A vizet közvetlenül a saját kútból nyerik, egy speciális vízközpontban kezelik, majd tisztítás után visszaengedik a Rajnába. Ezenkívül a gyártási folyamat során keletkező energiát és hőt az irodaépület és a gyártó székhelyének működtetésére is felhasználják. 2012-ben elnyerték a legmagasabb zöld épület minősítést, a LEED Platinumot. Mindezekhez a Frosch Európában termesztett növényi erőforrásokat használ, ahelyett, hogy trópusi régiókból importálna, ahogyan az más márkák esetében gyakran előfordul.


Első a természet

A termékek megbízható hatása, a bőröd, és nem utolsó sorban a környezet számára nyújtott hipoallergén ápolás: mindezeket a tulajdonságokat garantálják a címkén zöld békával ellátott termékek. Egyetlen Frosch termék tartalma sem hagy negatív ökológiai nyomokat. A hangsúly elsősorban a biológiai lebonthatóságon van. A Frosch termékek otthoni csatornarendszerekben is használhatók. Még a csomagolást is csak a 100%-os újrahasznosíthatóság és az újrahasznosított alapanyagok jellemzik. Ezért kérjük, dobd őket a szelektív hulladékgyűjtőbe, és segíts megmenteni bolygónkat azzal, hogy közösen dolgozunk a műanyaghulladék csökkentésén.



Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Rendeltetés
Fürdőszobába Kész!
Űrtartalom
1 l Kész!
Tulajdonságok
Környezetbarát Kész!
Termék típusa
Tisztítószer Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Fürdőszobába Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
1 l Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Környezetbarát Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Tisztítószer Kész!

Rendeltetés

Specifikációk
Fürdőszobába Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes környezetbarát tisztítószer

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FROSCH EKO Citromos fürdőszobai tisztító 2× 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FROSCH EKO Čistič na koupelny a sprchy Citrón 2× 500 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FROSCH EKO Čistič na kúpeľne a sprchy Citrón 2× 500 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ