AP+ nový vizuál Shop roku

FROSCH EKO vízkőoldó málnaecettel 2×500 ml

Termékkatalógus
FROSCH EKO vízkőoldó málnaecettel 2×500 ml
Környezetbarát tisztítószer - fürdőszobába, - 1 995 Ft/db
Kód:  CIS200s Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FROSCH EKO vízkőoldó málnaecettel 2×500 ml

Frosch ÖKO Vízkőoldó málnaecettel

A Frosch ÖKO Vízkőoldót málnaecettel kifejezetten a fürdőszobai felületek tisztítására fejlesztették ki. Hatékonyan tisztítja a csaptelepeket, a mosdót, fürdőkádat, zuhanyzót, csempét és egyéb berendezéseket, amelyek vízzel érintkeznek. Összetétele málnaecetet és természetes savakat tartalmaz, amelyek megbízhatóan eltávolítják az erős vízkőlerakódásokat és szennyeződéseket. Fürdőszobádat csodálatosan tisztává és málna illatúvá varázsolja. Természetes anyagokat tartalmazó összetételének köszönhetően nemcsak alapos tisztító hatást biztosít, hanem környezetbarát is. Az ÖKO Vízkőoldó málnaecettel  természetes tisztítószerekből származó összetevőket tartalmaz, mikroműanyagokat azonban nem, és tisztán vegán. Még a flakon is újrahasznosított anyagokból készült, és ha kifogyott, újrahasznosítható. A mechanikus permetezővel nagyon könnyű lesz a termék használata. Ezenkívül a termék elnyerte az EU Ecolabel tanúsítványát is. 


A Frosch ÖKO Vízkőoldó málnaecettel, 2×500 ml főbb jellemzői

  • A Frosch ÖKO tisztítószer a fürdőszobai felületek tisztítására lett kifejlesztve
  • Gondoskodik a konyhában vagy a fürdőszobában lévő vastag vízkőlerakódásokról és egyéb szennyeződésekről
  • Organikus minőség mikroműanyagok nélkül
  • A termék vegán
  • Hatékony málnaecetet tartalmaz
  • Kellemes és friss málna illatot hagy maga után
  • A készítmény kíméletes a bőrhöz (dermatológiailag tesztelt), a tisztítandó felülethez és a környezethez
  • A flakon 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható
  • A termék elnyerte az uniós Ecolabel tanúsítványt

Miért válaszd a Frosch termékeit?

  • A bőröd, a tüdőd és az általános egészséged bizonyosan profitálni fog a felesleges méreganyagoktól mentes háztartásból.
  • Kemikáliák és fertőtlenítőszerek helyet csak kellemes, friss illatot fogsz érezni. 
  • A Frosch ÖKO tisztítószer természetes összetevőinek köszönhető gyengéd, hipoallergén ápolásával a bőröd olyan puha marad, mint a vattacukor.
  • A Frosch termékek a környezetre való tekintettel készültek, és használatukkal te is hozzájárulsz a bolygónk jólétéhez. 
  • Az elégedettséged garanciája a több mint 30 éves tapasztalat és Frosch termékek népszerűsége világszerte.

A Frosch ÖKO Vízkőoldó málnaecettel használata

Forgasd el a fúvókát, amíg a permetező szimbólum meg nem jelenik a tetején. Permetezd le a felületet, hagyd rövid ideig hatni, majd szükség esetén töröld le nedves ruhával. Száraz ruhával polírozd át.

Összetétel:
< 5% anionos tenzidek, illatanyagok, málnaecet


Tanúsítványok

A Frosch környezetbarát szemléletet alkalmaz a gyáraktól az irodákig

A Frosch márka minden termékének gyártása során a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat tartja be. Ennek eredményeképpen büszkélkedhet az EMAS tanúsítvánnyal, amelyet több mint 11 éve sikeresen véd. A termelési folyamat, amely egy modern gyárban zajlik, megújuló (szél-, nap-, geotermikus) és természetes energiaforrásokat használ. A vizet közvetlenül a saját kútból nyerik, egy speciális vízközpontban kezelik, majd tisztítás után visszaengedik a Rajnába. Ezenkívül a gyártási folyamat során keletkező energiát és hőt az irodaépület és a gyártó székhelyének működtetésére is felhasználják. 2012-ben elnyerték a legmagasabb zöld épület minősítést, a LEED Platinumot. Mindezekhez a Frosch Európában termesztett növényi erőforrásokat használ, ahelyett, hogy trópusi régiókból importálna, ahogyan az más márkák esetében gyakran előfordul.


Első a természet

A termékek megbízható hatása, a bőröd, és nem utolsó sorban a környezet számára nyújtott hipoallergén ápolás: mindezeket a tulajdonságokat garantálják a címkén zöld békával ellátott termékek. Egyetlen Frosch termék tartalma sem hagy negatív ökológiai nyomokat. A hangsúly elsősorban a biológiai lebonthatóságon van. A Frosch termékek otthoni csatornarendszerekben is használhatók. Még a csomagolást is csak a 100%-os újrahasznosíthatóság és az újrahasznosított alapanyagok jellemzik. Ezért kérjük, dobd őket a szelektív hulladékgyűjtőbe, és segíts megmenteni bolygónkat azzal, hogy közösen dolgozunk a műanyaghulladék csökkentésén. 




Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Űrtartalom
1 000 ml Kész!
Termék típusa
Tisztítószer Kész!
Specifikációk
Fürdőszobába Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
1 000 ml Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Tisztítószer Kész!

Rendeltetés

Specifikációk
Fürdőszobába Kész!
Megjegyzés:
» Összes környezetbarát tisztítószer

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FROSCH EKO vízkőoldó málnaecettel 2×500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FROSCH EKO Čistič vodního kamene s malinovým octem 2× 500 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FROSCH EKO Čistič vodného kameňa s malinovým octom 2× 500 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ