Shop roku AP+ plus nový vizuál

FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black

Termékkatalógus
FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black
Mountain bike - váz anyaga: alumínium, 20 sebességfokozat, Shimano Deore XT váltó, rugós villa, 100 mm felfüggesztés, Shimano MT200 fékek, tömege: 13,8 kg
Kód:  SPTfuji001nad Termékszám:  SPTfuji001nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black

A(z) FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black kerékpár remek választás, ha rövidebb vagy hosszabb túrákat tervezel. Fajtáját tekintve ez egy mountain bike (MTB) kerékpár. Leginkább könnyebb terepen és erdei ösvényeken emelkednek ki pozitív tulajdonságai. Az MTB váza sportosabb testtartást tesz lehetővé, így hegymenetben a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni és az első kerék sem emelkedik a levegőbe. A(z) Fuji Bikes kerékpárja összesen 20 áttételi fokozattal rendelkezik. A kerekek mérete 29". Ebből kifolyólag szépen kisimítja az úthibákat, így használata sokkal kényelmesebb.

A(z) FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black unisex kerékpár főbb jellemzői

  • A(z) MTB kerékpár 20 áttételi fokozattal rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövekből készült
  • Az MTB (mountain bike) kerékpár közepesen nehéz terepre a legalkalmasabb
  • Nagyon hatékony hidraulikus tárcsafékek
  • Terhelhetősége: 136 kg
  • Kerékmérete: 29"
  • Rugós felfüggesztés
  • Rögzíthető (lockout) felfüggesztés
  • A(z) FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black bicikli össztömege: 13,8 kg

A(z) FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black menettulajdonságai és anyaga

A bicikli váza alumíniumból készült. Erről a különleges anyagról érdemes megemlíteni, hogy szinte súlytalan és strapabíró. Más fémekkel ellentétben a rozsdától sem kell félteni. A váz maximális terhelhetősége: 136 kg. A(z) FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black egyszerű rugós villával rendelkezik. Legnagyobb előnye, hogy egyszerű és olcsó karbantartani. A villa rugóútja 100 mm, így nagyszerűen tompítja az apróbb úthibákból származó mikrorezgéseket. A lengéscsillapító használata kényelmet nyújt, de erőt veszítünk vele. Ez okból, az első felfüggesztés rögzíthető (lockout). A(z) Fuji Bikes kerékpárját hidraulikus tárcsafékekkel látták el. Az első és hátsó tárcsa mérete 180 mm illetve 160 mm, amely kiváló fékerőt biztosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FUJI Nevada 2.0 LTD 29 Satin Black.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ