AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

FUJI NEVADA 3.0 LTD 29 Satin Green

Termékkatalógus
FUJI NEVADA 3.0 LTD 29 Satin Green
5 1 értékelés
Mountain bike - váz anyaga: alumínium, 27 sebességfokozat, Shimano Acera váltó, rugós villa, 100 mm felfüggesztés, Tektro M275 fékek, tömege: 14,1 kg
Kód:  SPTfuji004nad Termékszám:  SPTfuji004nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FUJI NEVADA 3.0 LTD 29 Satin Green

A(z) FUJI NEVADA 3.0 LTD 29 Satin Green kerékpár nagyszerű választás, ha hosszabb biciklitúrákat tervezel. Típusát tekintve ez egy MTB kerékpár. Főleg könnyebb terepen és erdei ösvényeken emelkednek ki pozitívumai. A mountain bike váza aerodinamikusabb háttartást tesz lehetővé, így hegymenetben a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni és az első kerék sem emelkedik a levegőbe. A(z) Fuji Bikes kerékpárja összesen 27 áttétellel rendelkezik. A köpeny átmérője 29". Ebből adódóan szépen kisimítja a kisebb egyenetlenségeket, így használata is kényelmesebb.

A(z) FUJI NEVADA 3.0 LTD 29 Satin Green univerzális kerékpár fontosabb tulajdonságai

  • A(z) MTB kerékpár 27 áttétellel rendelkezik
  • A váz anyaga alumínium
  • A mountain bike kerékpár mezei és erdei utakra a legjobb
  • Kiváló minőségű hidraulikus tárcsafékek
  • Terhelhetősége: 136 kg
  • Kerékmérete: 29"
  • Hagyományos rugók
  • Fixálható felfüggesztés
  • A(z) FUJI NEVADA 3.0 LTD 29 Satin Green tömege: 14,1 kg

A(z) FUJI NEVADA 3.0 LTD 29 Satin Green anyaga és menettulajdonságai

A bicikli váza alumíniumból készült. Erről a korszerű anyagról elmondható, hogy pehelykönnyű és nagyon ellenálló. Más fémekkel ellentétben a rozsda sem árthat neki. A váz max. terhelhetősége: 136 kg. A(z) FUJI NEVADA 3.0 LTD 29 Satin Green egyszerű rugós villával rendelkezik. Legfőbb pozitívuma, hogy egyszerűbb és olcsóbb fenntartani. A villa rugóútja 100 mm, így ügyesen tompítja az apróbb úthibákból származó rezgéseket. A lengéscsillapítók használata kényelmet nyújt, de erőt veszítünk velük. Ez okból, az első kerék villája zárolható (lockout). A(z) Fuji Bikes kerékpárját hidraulikus tárcsafékekkel szerelték fel. Az első és hátulsó tárcsafék átmérője 180 mm illetve 160 mm, amely megbízható fékerőt biztosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FUJI NEVADA 3.0 LTD 29 Satin Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FUJI Nevada 3.0 LTD 29 Satin Green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FUJI Nevada 3.0 LTD 29 Satin Green.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ